Politika

NAPREDNA NAMEŠTALJKA: Udruženje predsednice SO Požega dobilo 452 hiljade!

Protesti u Požegi početkom ove godine su imali velikog odjeka u čitavoj Srbiji. Za one koji se možda ne sećaju, protesti u ovoj varoši nedaleko od Užica su počeli zbog toga što je SO Požega donela odluku da kupi plac i nelegalni nezavršeni objekat čiji je jedan od suvlasnika suprug Zorice Mitrović, predsednice SO.

Tada su se građani izborili da se od ove kupovine odustane i to je, koliko mi znamo, prva pobeda koju su građani ove zemlje ostvarili u sudaru sa SNS kriminalnim kartelom. Tada je, da podsetimo, lokalna vlast, koju predvodi SNS, odvojila je 12 miliona dinara za kupovinu placa od oko četiri ara i objekta od 400 kvadratnih metara koji, prema podacima iz katastra Republičkog geodetskog zavoda, nema građevinsku dozvolu.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO): “POVUĆI ĆU SE IZ POLITIKE AKO SUD UTVRDI DA ĐILAS NIJE LOPOV”

To je bilo u ferbuaru. Nije prošlo mnogo, a lokalni SNS je pomislio da je već sve zaboravljeno i da opet mogu da rade šta im je volja. Tako je komisija na čijem čelu se našao načelnik opštinske uprave Velimir Maksić dala 452 hiljade dinara udruženju “Unija žena”, čiji je jedan od zastupnika, pogađate -upravo Zorica Mitrović! Koja je bila u centru afere koja je PRE SAMO 3 MESECA izbila u Požegi.

Valjda niko više u Srbiji nije toliko naivan da pomisli da je ovo udruženje (inače, registrovano na adresi Opštine Požega!) na fer i otvorenom konkursu dobilo novac iz opštinske kase. Uostalom, možete pogledati fotografiju ispod, na kojoj se nalazi ova odluka.

Lokalni naprednjaci su se prebrzo ponadali da će im ova glupost proći neopaženo. Ljudi iz opozicione “Inicijative za Požegu” su brzo skrenuli pažnju na ovaj očigledan primer korupcije i trošenja novca svih građana Požege.

PROČITAJTE JOŠ: “DODATNI TEHNIČKI PREGLED JE DIREKTNO KRŠENJE USTAVA”!

Zbog svega ovoga Zorica Mitrović, predsednik opštine Milan Božić (na slici ispod) i ostali SNS-ovci bi morali da odu sa vlasti i odgovaraju!

PROČITAJTE JOŠ: DUŠAN BAJATOVIĆ JE OD 2008. PRONEVERIO NAJMANJE 240 MILIONA EVRA!

Comments

comments