Politika

Neverovatno: Sudija UKINULA SOPSTVENU PRESUDU da SNS plati naknadu Đilasu!

Savez za Srbiju (SzS) saopštio je da je sudija Trećeg osnovnog suda u Beogradu Nada Sekulić ukinula sopstvenu presudu po kojoj je Srpska napredna stranka bila obavezna da plati jednom od osnivača tog saveza Draganu Đilasu 300.000 dinara zbog povrede ugleda i časti i tu odluku nazvao skandaloznom.

PROČITAJTE JOŠ: BRATE VUČIĆU, TI SI STVARNO ODLEPIO: AV OSLOVIO INVESTITORA SA “BRATE TURČINE”!

“Time je prihvaćen predlog SNS za vraćanje u pređašnje stanje, koji je bio obrazložen izostankom zbog ‘državničkih obaveza’ njenog zastupnika Aleksandra Vučića. Ova odluka suda je skandalozna, jer SNS kao pravno lice ima nekoliko ovlašćenih zastupnika, ne računajući angažovane advokate, a da ni za jednog od njih nije dostavljen nijedan dokaz o razlozima sprečenosti”, naveo je taj savez.

Prethodna presuda objavljena je 12. septembra.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI ŠKOLSKI ČAS BEZ PRISUSTVA DRŽAVNOG VRHA – SVI SU BILI NA PROSLAVI U KRALJEVU!

Savez za Srbiju je naveo da bi, po principu koji je ustanovina sudija Sekulić, svaki put kada građanin tuži banku, na sud morao da dođe direktor banke.

“Povrh toga, sudija Sekulić je odbila da izradi pisano rešenje o vraćanju u pređašnje stanje na koje bi Dragan Đilas mogao da uloži žalbu. Zbog toga je podnet zahtev za njeno izuzeće”, naveo je taj savez.

PROČITAJTE JOŠ: 10 GODINA ZLA – 10 STVARI PO KOJIMA ĆEMO PAMTITI PRVU DECENIJU SNS-A!

(izvor: N1)

Comments

comments