Politika

Nezadovoljni članovi Vulinove stranke osnovali novi pokret – “Slobodne Socijaliste Srbije”

Cepanje stranaka u Srbiji nije neka preterana novost, ali dokaz da se i relativno mali pokreti i udruženja mogu dalje cepati, jeste nešto što je itekako zanimljivo.

Danas su nam se u Inbox javili nezadovoljni članovi Pokreta Socijalista (neko bi se možda zapitao kako uopšte ovaj pokret i ima članove, ali da, ima i uglavnom su nezadovoljni) koji su napravili novu stranku pod imenom “Slobodni Socijalisti Srbije”.

Njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

Na današnjem sastanku u Beogradu, Slobodni Socijalisti Srbije koje deluju  pod sloganom PRUŽI RUKU DAJ REČ formirali su predsedništvo i za generalnog  sekretara je izabrana Mirjana Mavrić.
.Predsednistvo Slobodnih Socijalista  Srbije cine bivsi clanovi opstinskih Odbora PS i više udruženje građana  Slobodni Socijalisti Srbije su formirani pre 8 meseci i radimo kao  udruženje do registracije partije .
Iimamo opstinske organizacije u vise od  15 OPSTINA I gradova u Srbiji.

Naša politika je socijalna politika, borba  za socijalno dostojanstvo svakog pojedinca, za poboljšanje zastite zivotne  sredine, za zaustavljanje bele kuge, uvodjenje minimalnog ličnog dohotka i  zaustavljanje rada na crno i otvoreni smo za saradnju sa svim udruženjima i  strankama slične orijentacije izjavila je Mirjana Mavrić generalni sekretar  Slobodnih Socijalista Srbije

Comments

comments