Politika

“Oko Vučića nema nijedne sposobne ličnosti, što je dokaz njegove nesposobnosti”

Profesorka Beogradskog univerziteta u penziji Srbijanka Turajlić kazala je u emisiji “Kvaka 23” da ponašanje predsednika Vučića „deluje kao da nije siguran više ni u sopstvene saradnike“.

PROČITAJTE JOŠ: HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: PESMA “PRODADE SE BORA” NAPISANA U NJEGOVOM STILU

„Vučić ne veruje ni u šta. Dočepao se vlasti i mislim da je u početku bio iznenađen da se toga dočepao posle toliko godina truda. I pošto zna da se dočepao nečega za šta nije sposoban, okružio se još manje sposobnim ljudima. To je fascinantno, oko njega nemate ni jednu sposobnu ličnost, što je dokaz nesposobnosti onoga ko ih okuplja. (…)

PROČITAJTE JOŠ: NOVI PROTESTI: ZA GRAD BEZ FANTOMA

Kako raste stepen histeričnosti u njegovim govorima vi vidite da on više nije siguran ni u šta. Imam utisak da nije siguran čak ni u svoje najbliže saradnike, jer prosto ne razumem zašto bi bio toliko nervozan. Ako vi imate minornu grupu ljudi koja se nešto buni, a vi imate masovnu podršku, vi uopšte nemate potrebu da govorite o toj minornoj grupi ljudi. A 90 odsto njegovih i obraćanja gospođe Brnabić, Vesića ili Vulina odnose se na tu minornu grupu bednika koji kao nešto traže. Ili s vama nešto nije u redu, pa vidite nekog mrava kako ide po stolu, a vi prekidate sve i bavite se mravom ili je možda taj mrav džin koji je ozbiljno počeo da se pomalja i to vas ozbiljno brine”.

PROČITAJTE JOŠ: “VUČIĆ OPSTRUIŠE ISTRAGU O UBISTVU IVANOVIĆA”

(izvor: istinomer.rs)

Comments

comments