Politika

Opštinom Palilula upravljaju KOMPLETNI IDIOTI

Boegrad, 6. maja 2016.- Potpredsednik IO SNS Aleksandar Jovicic govori na konferenciji za novinare. FOTO TANJUG/ OKSANA TOSKIC/ nr

Veoma je teško ispratiti i “pohvatati” sve budalaštine kojima nas SNS kartel zatrpava, a kako vreme odmiče i kako im se vladavina nedvosmisleno bliži kraju ispadi su sve veći, gluplji i odvratniji.

PROČITAJTE JOŠ: Novi “Beograd na vodi” – po Novom Beogradu “šiklja” pijaća voda već peti dan!

Jedni svečano otvaraju septičke jame i toalete, drugi otpuštaju sve “nepodobne” a masovno zapošljavaju “podobne” (nepodobni – nemaju člansku kartu, podobni – imaju), pa su i u opštini Palilula rešili da ne zaostaju za svojim kompanjonima i da pokažu da i oni konja za trku imaju.

A imaju konje i to ozbiljne konje. Aleksandar Jovičić, KV limar i predsednik opštine prvo je svojim građanima podelio “besplatne” (sa koliko nula se piše besplatno?) koncerte Ace Lukasa i Šabana Šaulića u toku predizborne kampanje u školskom dvorištu i sportskoj hali.

PROČITAJTE JOŠ: Najlepše bajke Srbije – 7 svetskih čuda po Aleksandru Vučiću

Nakon toga, ugledajući se na svog šefa koji se kao vegeta meša u sve i radi što i jeste i nije njegov posao, Jovičić je raspisao tender za košenje parkova i odvoženje smeća iako valjda i dalje postoje javna komunalna preduzeća koje bi trebala taj posao da urade.

 

Comments

comments