DruštvoPolitika

Ovog čoveka hitno treba u ludnicu!

Pošto već nije u zatvoru, gde mu je i mesto!

Pokret Snaga Srbije – Bogoljub Karić danas je objavio da će na beogradskim izborima podržati Aleksandra Vučića i SNS kartel. Ova vest nas ne čudi ni malo, obzirom na veze između Karića i Vučića, ali nas je Bogoljubova izjava ostavila bez teksta.

– Vladajuća koalicija je ostvarila ogromne političke i ekonomske rezultate u Beogradu i čitavoj Srbiji. Naš zajednički cilj je da Novi Beograd postane Vol Strit ovog dela Evrope, finansijski i berzanski centar regiona, a da se od Beograda do Mladenovca zasade šarene plantaže voća i povrća i iskoristi ogromni potencijal u sektoru pojloprivrede. Sa politikom mira i stabilnosti koju vodi Aleksandar Vučić, Srbija će za pet godina iskoreniti nezaposlenost, plate će biti 1.000 evra, čime će se ispuniti najveći nacionalni i državni interes Beograđana i svih građana Srbije – da radi, gradi i da rađa.

Naslušali smo se svakakavih gluposti od SNS kartela i njihovih saveznika tokom ovih godina, ali ovo prevazilazi sve što smo mogli da očekujemo.

Šarene plantaže voća?! Novi Beograd – Vol Strit? Ogromni ekonomski i politički rezultati? Koji, navedite neki?!

Valjda više niko i ne veruje u priče o smanjenju nezaposlenosti, platama od 1000 evra i slično…da li je moguće da iko, čak i u srpskoj politici, izavljuje ovako nešto?

Zbog svega toga – Bogoljube, u ludnicu! Nadamo se da će za tobom doći i Vučić.

Comments

comments