Politika

PANIKA U SNS: Ne mogu da ispune kvote za miting, naređenje za Vranje – 9.000 ljudi!

Dolazak Aleksandra Vučića u Pčinjski okrug izazvao je pometnju među vranjskim naprednjacima, koji su u pomoć za popunjavanje kvote građana koji treba da podrže Vučićev dolazak pozvali i koalicione partnere.

Od trenutka kada je najavljena Vučićeva poseta, bez ikakvih detalja, naprednjaci koji su za nju saznaali preko televizije neprestano se okupljaju i zasedaju, kako bi ispunili enormno velika očekivanja stranke.

PROČITAJTE JOŠ: “ZBOG IZRADNJE MHE GRAĐANI PETROVCA MOGU DA OSTANU BEZ PIJAĆE VODE”

Naime, prema još uvek nepotvrđenim informacijama Vučić bi trebalo da održi miting u Vranju, na kome su naprednjaci dobili zadatak da okupe minimum 9.000 ljudi!

– Mi smo prvo mislili da to bude u Sportskoj hali, ali odozgo se insistira na otvorenom prostoru, kako bi što veći broj naprednjaka mogao da dođe i pozdravi predsednika – kaže jedan od naprednjaka koji insistira na anonimnosti.

Kažu da je u jednom trenutku Slaviša Bulatović napete situacije oko organizacije predsednikove posete okrugu samo glasno zaključio „ko preživi, pričaće“.

PROČITAJTE JOŠ: “NEKA BUDE ŠTO VIŠE SPOTOVA SNS, DOPRINEĆE RAZVOJU PROTESTA”

Samo grad Vranje dobio je kvotu od 6.000 ljudi, iz Banje se očekuje da dođe nekoliko stotina pristalica, a ostalo iz opština u okrugu.

Među naprednjacima iz okruga po svemu sudeći je najrelaksiraniji predsednik opštine Vladičin Han, Goran Mladenović, koji važi za Vučićevog miljenika i priča se da on jedini neće trpeti kritike.

– Vranjski odbor nema nikakve rezultate. Otvoren je taj Hirurški blok koji još uvek nije otvoren, dok će u Hanu biti opet otvorena fabrika, a ne treba ni izostaviti činjenicu da tamo nema ni nezadovoljnih građana koji protestvuju – kaže naš sagovornik.

Protokol posete koja liči na klasičnu predizbornu kampanju u kojoj će Vučić krenuti baš sa juga Srbije, odakle sve kampanje po nepisanom pravilu uvek kreću, i dalje je enigma.

Ono što se zna je da će Vučić prvo obići Grdelicu, zatim razgovorati sa radnicima Jumka, u Hanu otvoriti dve fabrike, u Trgovištu obilazi pogon „Simpa“ u Radovnici a u Bujanovcu razgovara sa građanima.

PROČITAJTE JOŠ: BRNABIĆ POKUŠALA DA PONIZI PROFESORE, PA UNIZILA SAMU SEBE!

(izvor: nezavisni.rs / Infovranjske)

Comments

comments