Politika

Portali “b92” i “Blic” u službi režimske propagande

Još uvek je u medijima aktuelna “tviter rasprava” između predsednika Narodne Stranke Vuka Jeremića i predsednice Vlade Srbije, Ane Brnabić.

Da podsetimo, gospodin Jeremić je Brnabićevu optužio zbog pljačke oko DINA kartica u koju je direktno umešana firma njenog brata, na šta je ona reagovala i videli smo kraću prepisku ovo dvoje političara.

Kao što smo i pisali, ništa Ana Brnabić nije konkretno odgovorila, umesto odgovora ponavljala je fraze iz režimskih medija, da bi nakon postavljanja fotografija koje su ujedno i dokaz da Ana namešta nenormalni zakon i bogaćenje svom bratu, ona jednostavno zaćutala.

Valjda, u nedostatku bilo kakve pameti pokušava da se opravda time da su joj draži stanovnici Katara nego Srbije, ili patriotizam objašnjava time da je super što nas pljačkaju Srbi, zaista nemamo nijedno drugo objašnjenje za njene tvitove.

Ono što je takođe veliko razočarenje jeste način na koji je rasprava prenesena u pojedinim medijima. Da se ne lažemo, od Pinka, Informera, Alo-a i sličnih izmeta ništa normalno se i ne može očekivati, ali nažalost portali “b92.net” i “blic.rs” su danas dokazali da su takođe ništa drugo do režimske propagande.

Oni su takođe preneli ceo slučaj onako kako im odgovara, a cenzurisali ključni dokaz – fotografije koje je Vuk Jeremić postavio.

Evo mi ćemo još jednom iste slike pokazati, pa nadamo se da ukoliko je greška slučajna (a naravno nije) da će redakcije pomenutih režimskih glasila reagovati i ispraviti glupost koju su napravili.

Comments

comments