Politika

POTPUNI DEBAKL: U opštini sa preko 120.000 ljudi, lidera SNS-a dočekalo jedva 5.000 i to dovedenih

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas, na skupu u Zrenjaninu, pred oko 5.000 okupljenih građana, u okviru kampanje Budućnost Srbije, da će za manje od godinu dana početi brza gradnja autoputa Beograd – Zrenjanin i Zrenjanin – Novi Sad, objavile su Večernje novosti.

Kvota za miting u Zrenjaninu bila je 10.000 ljudi, ali očigledno da to nije bilo izvodljivo uprkos organizovanom dovoženju iz više od deset gradova.

S obzirom na to da je juče više od 150 autobusa dovezlo građane iz cele Vojvodine na miting u okviru turneje predsednika Srbije, očigledno da građani Zrenjanina nisu želeli da izađu i pozdrave Predsednika.

Zrenjanin je deseti grad po broju stanovnika u Srbiji, a zvanični podaci kažu da ima više od 123.000 ljudi. Ako su autobusi dovezli po 40 lica, to znači da je u Zrenjanin juče dovezeno oko 6.000 ljudi. Dakle, ni autobusi nisu bili puni, a građani Zrenjanina su potpuno ignorisali posetu Vučića.

Vučić je rekao da će gradnja početi kad budu završene sve potrebne studije, projekti i dozvole i naglasio da će taj autoput doprineti razvoju tog dela Srbije.

Predsednik Srbije pozvao je juče iz Zrenjanina, sa centralnog skupa u okviru posete Srednjebanatskom okrugu, građane iz tog dela Srbije, ali i cele zemlje, da dođu u Beograd na skup 19. aprila i da pokažu koliko je snažna demokratska, nacionalna, ali i moderna, poštena, pristojna i jaka Srbija.

(Izvor: Novosti, Nezavisni.rs)

Comments

comments