Politika

Predsednik opštine Sečanj prelazi u Savez za Srbiju?!

Predsednik opštine Sečanj, jedan je vrlo zanimljiv tip o kome je naš portal ekskluzivno pisao pre nekoliko meseci, ako ste propustili pročitajte ovde:

Predsednik opštine Sečanj – pljačka i na dečijim ekskurzijama?!

Već neko vreme od naših čitaoca iz ovog mesta dobijamo pisma o navodnim pregovorima “gospodina” Rađenovića i članova Saveza za Srbiju.

Danas je o tome takođe pisao i portal “Žig info” koji navodi da se Rađenović više puta sastajao sa funkcionerom Narodne Stranke Borislavom Novakovićem, a kada su tražili odgovor, predsednik opštine Sečanj im je odgovorio “Ko ste vi da vam se pravdam, boli me k…”.

Danas nam je naš izvor iz ovog mesta potvrdio da su pregovori ušli u završnu fazu i da će osim Rađenovića Savezu pristupiti i predsednik skupštine opštine Arsen Plahin kao i veći deo odbornika.

Da li je ovo tačno ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo, videćemo rasplet u narednim danima, ali nažalost ne bi bilo prvi put da Savez za Srbiju raširenih ruku dočekuje preletački šljam iz Srpske Napredne Stranke, te se postavlja pitanje da li ako se ovim tempom nastavi u budućnosti ova organizacija može biti otvorena i na primer za Nebojšu Stefanovića, Zoranu Mihajlović ili Milenka Jovanov.

Da nije tužno bilo bi još tužnije…

 

Comments

comments