Politika

Prelević: Ne mogu građani biti taoci umišljenih političara koji misle da su bogomdani

Advokat Božo Prelević kazao je da Udruženje “Skupština slobodne Srbije”, čiji je član, radi na tome da opozicija na naredne izbore izađe u formatu koji bi omogućio pobedu ili ravnopravno predstavljanje građana, te da će javno izaći i reći ko je taj ko to neće da prihvati pa “neka se nosi s tim”.

“Razgovori opozicije su u toku. Skupština slobodne Srbije daje sve svoje resurse ne bi li izašli u formatu koji omogućava pobedu ili ravnopravno predstavljanje nezadovoljnih gradjana. Onaj ko to ne bude prihvatio, ko bude ovo izdao, ja ću javno izaći i reći ko je. Pa neka se nosi sa tim”, kazao je Prelević gostujući na TV N1.

On je dodao i da “ne mogu građani da budu taoci umišljenih političara koji misle da su bogomdani, koji misle da su njihove neobične ideje i borba za poziciju u opoziciji važniji od prava građana”.

Poručio je i da veruje da će u okviru opozicije ipak napraviti “da li jedinstvena strategija, da li jedna ili dve kolone…”

“Ali ako bude pet kolona, da znate da postoje krivci, nije krivac samo Vučić, neće buti da u opoziciji niko nije kriv. Ako Vučiću može da parira udružena opozicija, a do nje ne dolazi, neće biti da je Vučić samo kriv”, rekao je on.

Comments

comments