Politika

Radnicima u javnim preduzećima prete otkazom ako ne odu na doček Putina?!

Žao nam je što ovakvi naslovi i, uopšte, ovakve stvari, u Vučićevoj Srbiji odavno nisu novost. Međutim, to ne znači da o njima ne treba pisati i da ih ne treba zabeležiti, da bi ostao trag koliko je ova vlast nisko pala i sa sobom povela čitavu državu, a gomilu ljudi dovela do granice očaja.

Kao što znamo, prekosutra, tj. u sredu 16. januara zakazano je okupljanje povodom godišnjice ubistva Olivera Ivanovića.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) ĐUKA PRETI NAROD KOJI PROTESTUJE: UZVRATIĆEMO VAM…

Za dan kasnije, 17.1. Aleksandar Vučić je zamislio da napravi svečani i što masovniji doček Vladimiru Putinu. Naravno, ne toliko zbog Putina, koliko da bi pokazao svoju tobožnju moć i nedodirljivost.

Zbog toga naprednjačka botovska mašinerija ovih dana radi punom parom i pod pretnjama gotovo sprovodi ljude koji će u četvrtat iz svih krajeva Srbije morati da dođu ispred Hrama Svetog Save i da dočekaju Putina i Vučića.

PROČITAJTE JOŠ: ODGOVOR NA AUTORSKI TEKST: VUČIĆ SE PONAŠA NEDOSTOJNO ZA JEDNOG PREDSEDNIKA

Danas smo saznali za još jedan u nizu ovakvih primera, tačnije – ono o čemu se šuškalo prethodnih dana dobilo je potvrdu. Zaposleni u javnim preduzećima se teraju na ovaj svojevrsni kontramiting čak i po cenu otkaza.

O tome je odlučio da progovori izvesni Mile Bulić, koji radi u banji u Slankamenu, mestu na sremskoj obali Dunava. Evo šta je on napisao.

https://twitter.com/BulicMile/status/1084768679169085440

Inače, ova banja se nalazi u okviru Specijalne bolnice za neurološka oboljenja i posttraumatska stanja “Doktor Borivoje Gnjatić” u Slankamenu.

Užasna je situacija u kojoj se nalazi ovaj čovek. Nadamo se da ovaj šizofreni režim koji se ovako ponaša prema građanima neće dočekati kraj ove godine…

PROČITAJTE JOŠ: BOŠKO OBRADOVIĆ PISAO PUTINU

Comments

comments