Politika

Radulović i Đilas u klinču: Ko je stečajni upravnik, ko biznismen, a ko radi za Vučića!?

Lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović i predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas ušli su u sukob na Tviteru nakon što je Radulović isprozivao Đilasa i opoziciju okupljenu u bivšem Savezu za Srbiju da ćute po pitanju falsifikovanih izbornih rezultata.

Nakon što je Dragan Đilas objavio video snimak u kome je govorio o trenutnoj pandemiji korona virusa, reagovao je Radulović. On je aludirao na to da je virus bio izgovor Savezu za Srbiju da se ne bori protiv svojevremeno vanustavno uvedenog vanrednog stanja, da se ne bori za dokazivanje neregularnosti izbora, i pitao šta će se “vikati na jesen” kada dođe do ekonomske krize.

Đilas na to nije ostao nem te je odgovorio da je “za vreme Kurte (bivših)” Radulović bio stečajni upravnik dok je on (Đilas) bio biznismen, gradonačelnik, i uspešan lider košarkaškog saveza.

“Kad je on ulazio u Vučićevu vladu ja sam govorio da Vučić uvodi diktaturu u Srbiju. Kad smo mi iz SzS predlagali ekonomske mere, puštanje penzionera na slobodu, sprečavali zatvaranje na 83 sata, on je ćutao ili se bavio neustavnim uvođenjem vanrednog stanja, jer je to važnije od života”, napisao je Đilas o Raduloviću.

“Ali oni koji kritikuju vlast i u isto vreme napadaju druge opozicione stranke i lidere, pomažu Aleksandru Vučiću. Zato ja nikoga ko je protiv vlasti neću kritikovati bez obzira šta govorio o meni. Srbija ima jednog protivnika. Žao mi je ako to neko ne razume,” naveo je Đilas.

Na ovo mu je Radulović uzvratio rečima: “Da li je taj način na koji ne napadaš druge opozicione stranke i lidere, taj što sebi pribavljaš njihove poslanike i odbornike?”

“Kada sam od tebe i ostalih tražio da KONTROLIŠEMO bojkot (jer mogli smo da imamo kontrolore), a ne da pustimo vlast da sama sebi kreira rezultat, rekli ste svi zajedno da nećete. I zašto sada ćutiš kada je FALSIFIKAT dokazan? Rekla EU da vlast treba da dobije 3/4 u skupštini?”, upitao je Radulović Đilasa.

Lider DJB naveo je i da svi potezi koje je Đilas do sada povukao su išli na ruku vlasti: “Kao da želi da potopi celu opoziciju i da olakša posao vlasti. Slučajnost ili namera?”

Radulović se ni tu nije zaustavio, pa je nastavio:

“Mislim da ti nije pametno da porediš svoju karijeru sa mojom. Jer u mojoj nema partokratije i burazerske ekonomije. Dok sam bio stečajni upravnik radio sam sa Vericom Barać i na 24 sporne privatizacije. Zato bolje nemoj. Ja recimo nikada nisam kontrolisao medije, imao zaposlenog Dragana J. Vučićevića u Press-u, pomagao Vučiću da reši Pravdu i niti danas oraganizujem napade na opozicione lidere preko “medija””, odgovorio je Radulović Draganu Đilasu.

Comments

comments