Politika

ŠABIĆ NAPAO SAM SEBE: Ministar tvrdi da nije bilo nikakvog napada

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je policija izašla na lice mesta, prikupila snimke sa okolnih kamera i utvrdila da „nijedno lice ni u jednom trenutku juče nije napalo Rodoljuba Šabića“.

„Iako ovaj događaj nije prijavljen, niti je gospodin Šabić pozvao policiju, želeo policijsku pomoć niti asistenciju u bilo kom trenutku, policija je izašla na lice mesta. Policija je utvrdila tačnu lokaciju gde je gospodin Šabić pao, prikupila snimke okolnih kamera i nepobitno utvrdila da nijedno lice koje je prolazilo ulicom ni u jednom trenutku nije napalo gospodina Šabića“, dodao je Stefanović, a prenosi MUP.

U saopštenju se navodi da je policija obavila čitavu kriminalističku obradu lica mesta i forenzički prikupila dokaze, kao i da prikuplja snimke okolnih kamera kako bi se „nepobitno potvrdilo da čak nije ni bilo drugih lica u njegovoj neposrednoj blizini u trenutku kada je gospodin Šabić pao“.

Stefanović je, kako se dodaje, osudio sve pokušaje zloupotrebljavanja ovog događaja.

Podsetimo, bivši Poverenik za pristup informacijama sinoć je na Tviteru objavio fotografiju na kojoj se videlo njegovo krvavo lice uz komentar „Šta su napravili od mog grada“. Šabić nije dao dodatne informacije o tome šta se dogodilo, niti je odgovarao na pozive novinara Insajdera, ali je danas objavio da ga je neko sapleo.

(Izvor: Insajder.net)

Comments

comments