Izbor UrednikaPolitika

Poruka Milenka Jovanova pokazuje sav JAD, BEDU I BESMISAO SNS POLITIKE

Ukoliko niste primetili u toku je velika akcija SNS jurišnika – svom snagom na Dragana Đilasa. Đilas je označen kao arhi-neprijatelj ovog režima i mora biti meta za napade svakoga minuta, svakoga sekunda i svakoga milimetra.

Naprednjaci su organizovali i besmisleni protest protiv njega, gde su dovukli 10ak ljudi sa nekakvim transparentima, u skupštini grada Beograda najbrutalnije su ga vređali, nisu mu davali da replicira, a po svojim medijima razapinju ga bukvalno na dnevnoj bazi.

E sad, u moru blata i gadosti za oko nam je zapao tvit “gospodina” Milenka Jovanova, potpredsednika Srpske Napredne Stranke, koji pokazuje sav jad, bedu i besmisao njihove politike. Taj tvit je zaista dokaz da oni nemaju nikakvu nameru da bilo šta urade za Srbiju, već samo za sopstveni rejting koji im omogućava nesmetanu pljačku države i naroda.

Ukoliko niste ispratili, tvit je odgovor na Đilasovu poruku da će napustiti skupštinu svaki put kada ga SNS hunta nazove lopovom, pa mu je “gospodin” Jovanov odgovorio da će nastaviti to da radi.

Sad dolazimo do poente, šta je ovde toliko strašno i pogrešno. Prvo, da se razumemo, ovo nije tekst podrške ili veličanja Dragana Đilasa, već samo ukazivanje na jad, bedu i nesposobnost aktuelne najgore ikada vlasti u Srbiji.

Gospodine Jovanov i gospodo iz SNS, vi ne možete i vi ne smete da lopove nazivate tako samo na tviteru ili u skupštini. To nije lepo, nije ni legalno, a niste ni zato dovedeni na vlast.

Kao stranka koja 6 godina kontroliše i sudsku, izvršnu i zakonodavnu vlast (pustite tu priču o nezavisnosti sudstva), vi morate da hapsite i procesuirate lopove, a ne da ih tako oslovljavate na tviteru. Za 6 godina podignuto je tačno 0 (N U L A) optužnica protiv Đilasa i ostalih iz bivše vlasti koje svakodnevno razapinjete da su činili krivična dela. 

Dakle, “gospodine” Jovanov i ostali naprednjaci, na osvonu ovoga tvita koji smo citirali, moguće su samo 3 opcije:

1. Dragan Đilas nije počinio krivično delo dok je bio vlasti, pa zato nije ni optužen za ovih 6 godina – što znači da lažete.

2. Dragan Đilas je počinio krivična dela, ali vi ste potpuno nesposobni da hvatate i procesuirate kriminalce, pa jedino što znate jeste da vređate po društvenim mrežama i medijima – što znači da ste jadni, bedni i nesposobni.

3. Dragan Đilas je počinio krivična dela, ali se dogovorio sa vama da ga ne dirate – ovo znači da ste jadni, bedni i da sarađujete sa kriminalcima.

PS slobodno umesto “Dragan Đilas” ubacite bilo koje drugo ime opozicionog lidera, ovo smo iskoristili samo zato što bivši gradonačelnik Beograda poslednjih dana trpi najviše napada od strane režima.

A vi “gospodine” Jovanov i ostali iz SNS-a, izaberite koja od navedene 3 opcije je tačna pa nam javite. Dotle se ne blamirajte.

Comments

comments