Politika

Skupština grada Leskovca ili privatna prćija SNS-SPS koalicije?

Koalicija sastavljena od Srpske napredne stranke (SNS), Socijalističke partije Srbije (SPS) i Bolje Srbije (BS), nastupaće na predstojećim izborima 4. marta za članove mesnih zajednica u Leskovcu, sa jednom izbornom listom „Aleksandar Vučić – zato što volimo Leskovac“, saopšteno je danas.

Aleksandar Vučić izgleda planira da pored svih funkcija koje do sada obavlja, preuzme i funkciju predsednika svih mesnih zajednica u Leskovcu!

U sedištu grada potpisan je naime, koalicioni sporazum koji podrazumeva i podelu vlasti u mesnim zajednicama, a svoje potpise na ovom dokumentu stavili su lideri ovih partija Goran Cvetanović, Aleksandar Đurović i Oliver Antanasijević.

„Nadam se da će izbori biti fer i korektni. Pozivam sve političke opcije da učestvuju na ovim izborima, pozivam i grupe građana, ovo je polumaraton i svako ko želi ozbiljno da se bavi politikom potrebno je da poštuje i uvažava postojeće osnovne ćelije zajednice odnosno porodicu, a ako su izbori u pitanju , ko trči polumaraton, taj ima velike šanse i za maraton, to znači lokalni izbori koji će biti za dve godine, da s pravom istrči“, rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Cvetanović je ovom prilikom pozvao da im se pridruže svi ljudi koji smatraju da mogu da doprinesu, da se život sugrađana u mesnim zajednicama poboljša.

„Svako ko smatra da može nešto da pomogne i nama koji imamo odgovornost, da nam se pridruže, da daju sugestiju. Svaki predlog, sve ono što može da doprinese, rado ćemo prihvatiti“, dodao je gradonačelnik.

Srpska napredna stranka predložiće kandidate koji će na izbornim listama biti pod rednim brojem 1, Socijalistička partija Srbije će predložiti kandidate koji će na svim izbornim listama biti brojem 2, i Bolja Srbija predlaže kandidate koji će na izbornim listama biti pod rednim brojem 3.

Na svim izbornim listama SNS predložiće ostale kandidate, a nakon izvršenih izbora naprednjacima će pripasti mesta predsednika svih mesnih zajednica, sem u mesnim zajednicama Drvodelja, Slavujevce i Bunuški Čifluk, gde će mesto predsednika pripasti Boljoj Srbiji.

Socijalističkoj partiji Srbije će nakon izvršenih izbora pripasti mesta zamenika predsednika svih saveta mesnih zajednica, ukoliko njihovi kandidati uđu u savete mesnih zajednica.

(Izvor: Jugmedia.rs)

Sponzorisano:

Domaci kolaci. Kolaci 900 grama SAMO 380 dinara Za svaku priliku. Rodjendani,slave,proslave… Dostava u celoj Srbiji. Telefon 0640221918 Narucite i uzivajte.

Više informacija 0640221918 ili twitter

Comments

comments