Politika

Slučaj “leteći automobili”: Da li Vučić ima kapacitet da obavlja državne funkcije?!

Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je danas da najava predsednika Srbije Aleksandra Vučića o proizvodnji letećih automobila u Srbiji izaziva “ozbiljnu zabrinutost u pogledu njegovog kapaciteta da obavlja najvišu državnu funkciju”.

PROČITAJTE JOŠ: TRIFUNOVIĆ RASTURIO VUČIĆA: KAKO TO ZA JEDNO DETE U MAJU NEMA NOVCA, A ZA DRUGO, U SEPTEMBRU, IMA?!

“U Srbiji, nažalost, automobili već lete u vazduh zbog obračuna kriminalnih klanova koji je buknuo pod vlašću SNS-a. Nisam siguran da je predsednik na to mislio i da je spreman da tim povodom nešto uradi”, rekao je Jovanović televiziji Naša.

On je upitao predsednika Srbije i gradonačelnika Beograda Zorana Radojičić da li najava o proizvodnji letećih automobila u Srbiji znači “odustajanje od projekta metroa ili nameravaju da kombinuju ta dva vida saobraćaja”.

PROČITAJTE JOŠ: KAKO DO TA U KINU NIJE OTIŠAO DIREKTOR KANCELARIJE ZA RUSIJU I KINU?! TOMO, JAVI SE!

“Pozivam državne organe da prestanu sa besmislenim spinovanjem, jer od toga narod nema ništa niti će ikom u Srbiji biti bolje, osim takvim ljudima na vlasti”, rekao je Jovanović.

Potpredsednik Narodne stranke je dodao da se ta partija zalaže za prethodnu medicinsku evaluaciju svih kandidata za javne funkcije u Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ: KAKO DA NE CRKNEMO OD SMEHA: NISMO DOBILI ARAPSKE MIKROČIPOVE, ALI NAM STIŽU KINESKI LETEĆI AUTOMOBILI!

(izvor: BETA)

Comments

comments