Politika

SNS-ov jurišnik: Orlić je po gadostima konkurencija čak i Aleksandru Martinoviću!

Vladimir Orlić nije bio dovoljno star da bi stigao da se učlani u Srpsku radikalnu stranku, ali bez obzira na to, nalazi se na pravom putu da nadmaši i “najboljeg” radikalskog učenika Aleksandra Martinovića. Ova dvojica naprednjaka već sada mogu da se takmiče ko više vremena provodi u blaćenju opozicije i iznošenju gadosti na račun političkih protivnika.

PROČITAJTE JOŠ: SAD JE JASNO ZAŠTO JE KRSTAJIĆ SELEKTOR SRBIJE: “DIVIM SE VUČIĆU”

Mada znatno mlađi, Vladimir Orlić (na slici ispod) se pokazao kao pravi SNS-jurišnik i “specijalac” za udaranje po opoziciji. Poslednji u nizu na koga se Orlić ustremio poput ptice grabljivice je grad Paraćin i tamošnje rukovodstvo. Posle upada u Skupštinu tog grada (u kome je na vlasti opozicioni DS) kojim je lokalni SNS pokušao da izdejstvuje prekid sednice i smenu lokalne vlasti (detalj tog upada možete videti na slici ispod), uskočio je i Orlić.

 

Vladimir je tako primetio kako je “Đilasov klan iz Paraćina spreman na nasilje”, kako je izjavio za blatoid Pink. Nije jasno na koji Đilasov klan u Paraćinu je mislio, pošto Dragan Đilas nije član DS-a već godinama, dok njegov najavljeni “Savez za Srbiju” nema ispostavu u tom gradu. Ali dobro, pošto od kopiranja svog uzora Martinovića i zaljubljenosti u vođu Vučića nema vremena da vidi neke “detalje”, nije mu za zameriti. Još je mlad, još mora da uči i od jednog i od drugog Aleksandra.

PROČITAJTE JOŠ: “ŠEŠELJ JE DVORSKA LUDA KOJA SLUŽI DA UVESELJAVA MASE I SKREĆE PAŽNJU SA PRAVIH TEMA”

Da je pripremljen posebno za destrukciju i isključivo pljuvanje po opoziciji, Orlić (na slici ispod) pokazuje i drugim svojim izjavama.

“Rešenje Rašković Ivić je čist idiotizam” – sajt SNS 16.08.2017.

“Otužne tirade Obradovića, pere svoj crni obraz”

“Tajkunski triling Miškovića, Đilasa i Šapića…”

Ovo su samo neke od izjava kojim Vladimir Orlić skreće pažnju na sebe i kojima se po dobrom starom radikalskom (a sada naprednjačkom) receptu prostački i bezobrazno obračunava sa onima koji ne misle kao njegov gazda Vučić.

PROČITAJTE JOŠ: LUDILO: VUČIĆEVA SAVETNICA BI DA KONTROLIŠE I DRUŠTVENE MREŽE!

Comments

comments