PolitikaSvet

Strašno: Thompson drži predavanje srednjoškolcima!

Marko Perković Thompson održaće zagrebačkim srednjoškolcima predavanje na temu “Vera, ljubav i domovina”.

“‘U junačkoj zemlji miloj’ u mesecu sećanja na Vukovar u goste nam dolazi Marko Perković Thompson. Srednjoškolci, vidimo se!”, glasi najava Studentskog katoličkog centra za predavanje koje će se održati u četvrtak 23.11., u SKAC klubu u Palmotićevoj ulici u Zagrebu.

Popularni muzičar, poznat po pevanju poskočice o klanju Srba, održaće predavanje maloletnicima o ljubavi i domovini.

Veliko zanimanje za predavanje

Čini se da je odaziv za događaj veoma velik pa su organizatori morali napomenuti kako se radi isključivo o susretu za srednjoškolce.

“Jako nam je drago zbog ovako velikog odaziva i rado bismo vas sve videli na susretu, ali ovo je SUSRET ZA SREDNJOŠKOLCE, pa molimo SVE koji više ne nose tu titulu da prepuste mesto srednjoškolcima. Za studente i sve ostale ima puno drugih kvalitetnih sadržaja”, zamolili su na Facebooku.

Inače, ovo predavanje je organizovano u sklopu projekta “Menjam svet” Studentskog katoličkog centra, koji je zamišljen kao akcija studenata za srednjoškolce. Program bi, kako navode, trebao nuditi “pregršt prilika za menjanje sebe: nova saznanja, životna iskustva, duhovni uvidi, zanimljivi gosti, aktualne teme, molitva, opušteno druženje” – prenosi portal Index.hr.

Comments

comments