Politika

Sukob u SNS-u postoji! Đuka prvi “pobegao” iz stranke

oslanik Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović napisao je u autorskom tekstu za Blic da suspenduje sve stranačke aktivnosti.

Između ostalog, Đukanović je u Blicu napisao da ne želi da se bori za one koje je predsednik stranke Aleksandar Vučić, na nedavnoj sednici Glavnog odbora, “direktno prozvao za najgore moguće bestidnosti”, a koji su, kako je naveo, i nakon toga “nastavili sa starom praksom”.

“Muka mi je od toga da najpre Vučić, a potom i svako od nas koji srcem voli SNS, mora stalno njihove svinjarije da pravda po medijima i da troši sopstveni kredibilitet. Najgore od svega je da takvi nikada ne osete posledice svojih činjenja, pa kad prođe bura, oni nastave po starom, praveći od nas idiote. Za takve više ne da ne mogu, nego neću da se borim”, napisao je Đukanović.

On kaže da Vučića voli i podržava najpre kao čoveka, ali da se došlo do tačke gde nema nazad.

“Javnost mora jasno da vidi – ili će Vučić pokazati odlučnost prema osobama koje je prozvao ili da znamo da su oni daleko jači od čitavog sistema, pa da mi ostali ne ispadamo budale”, naveo je on.

Prema njegovom mišljenju, “prozvani moraju najhitnije da budu smenjeni” i da imenom i prezimenom bude obelodanjeno šta su uradili.

“Pa čak neki od njih i da budu uhapšeni, o čemu svakako tužilaštvo ima zadnju reč”, rekao je Đukanović.

Đukanović smatra da stranka “mora da krene sa čišćenjem od onih koji su prozvani”.

“A dok ne krene, sve svoje aktivnosti u njoj suspendujem u potpunosti, po cenu da više nikada ništa ne budem u toj stranci i po cenu da budem izbačen”, napisao je Đukanović za Blic.

(Izvor: N1)

Comments

comments