Politika

Tepić: Vučićeve pudle spremne za izbore! Baka Prase: Sjašite sa mene propali političari!

Foto: twitter, gerila

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić navela je na svom tviter nalogu da su Vojislav Šešelj, Goran Davidović poznatiji kao Firer, članovi pokreta Levijatan, Baka prase i Srpska Desnica Miše Vacića “Vučićeve pudle spremne za izbore!” 

„Horor prikriven lažnim patriotizmom, humanitarcima i zabavom“. „Ovde je min 1000 godina robije“ navela je Tepić.

„Vučić im je obezbedio ili oslobađajuću presudu ili sprečio postupak ili izvršenje. I stavio institucije u službu projekta: SVOJE ekstremne desnice“ zaključila je Tepić.

Bogdan Ilić: Sjašite sa mene propali političari!

Javnost je uzrujana činjenicom da se Goran Davidović zvani Firer kao slobodan čovek vratio u Srbiju, ali situaciju dodatno pogoršavaju lažne optužbe na račun Bake Praseta, najpopularnijeg srpkog jutubera Bogdana Ilića poznatijeg kao Baka Prase.

 

Bogdan Ilić jeste snimio jedan klip sa vođama pokreta Levijatan, koji često ne kriju svoje ekstremne stavove, ali to nije dovoljno da jednog mladog čoveka koji svoju karijeru gradi na internetu optužite za saradnju sa Vučićem i kriminalcima, a pogotovo dovesti u vezu sa fašizmom.

Nedugo posle tvita Marinike Tepić, stiže i odgovor mladog jutubera: “Prvo me pominjete na 1 od 5 miliona, sad i ovde… Koliko puta treba da kažem da sam apolitičan? Sjašite sa mene propali političari, nećete preko mog imena i mog lika pobediti na izborima. Ostavite me da na miru vozim poršea, hvala.”

“Možda vam iznajmim koji bilbord ako lepo zamolite.” poručuje Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase.

 

gerila.rs

 

 

 

Comments

comments