Politika

TEŠKO LUDILO: Od cele priče o Kopaoniku, Vučiću najviše smeta što NJEMU niko neće da se izvini!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je povodom nelegalno podignutog objekta na Pančićevom vrhu na Kopaoniku da će zakon sigurno biti poštovan i sproveden u delo.

PROČITAJTE JOŠ: DUGUJEŠ HILJADE DOLARA? IMAŠ 19 TUŽBI? UČLANI SE U SNS I NEMA PROBLEMA! MERIMA NJEGOMIR ZNA ZAŠTO

„U Srbiji imate oko 1,2 miliona objekata koji nisu legalni, a nisu srušeni. Ali pošto vidim da je nekima u Vladi i nekima u medijima važno da kažu kako to ne sme, jer ga drži neko blizak Srpskoj naprednoj stranci, opet ste se prevarili. I nećete reći izvinite kada se odluke organa budu provodile u delo. Zakon će se provesti u delo“, rekao je Vučić novinarima u Šidu.

Komentarišući izjavu novinara Slobodana Georgieva da su u vreme zakazanog rušenja nelegalnog objekta na Pančićevom vrhu novinari videli čoveka sa kapom SNS-a, Vučić je kazao da ne zna ko nosi kapu SNS i da se nije bavio time već temama koje su važnije.

„To kaže čuveni novinar Slobodan Georgiev. On ga video lično. Šta sam ja sve video na skijanju u martu mesecu, a da skijam ne umem“, rekao je Vučić.

Georgiev je juče za TV N1 kazao da je se na Pančićevom vrhu u vreme zakazanog rušenja tog objekta pojavio muškarac obučen u crno sa kačektom SNS, koji je prisutnim novinarima rekao da je zabranjeno da snimaju.

PROČITAJTE JOŠ: ČARI VUČIĆEVOG ZLATNOG DOBA: POSKUPLJUJE I STRUJA!

„Pojavio se neki čovek koji je imao 40 godina, bio je obučen skroz u crno, nosio je kačket na kom je pisalo Srpska napredna stranka, on nam je rekao da je tu zabranjeno da treba da budemo pametni i ne snimamo. Mi smo pitali – zašto? On je rekao – to je vojni objekat, nemam šta više da vam objašnjavam i okrenuo se i pridružio se toj grupi ljudi na terasi, neki od mladića imali su one majice sa onim vukom koji nosi beretku i nosili su kapuljače“, rekao je Georgiev.

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je juče da to ministarstvo neće izaći da ruši nijedan nelegalan objekat bez pomoći i podrške policije, jer to ni do sada nisu radili.

MUP je nedavno saopštio da je policija odbila da asistira u rušenju nelegalno podignutog objekta na Kopaoniku jer Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture prethodno nije priložilo potpunu dokumentaciju.

PROČITAJTE JOŠ: TAKO TO RADI SNS: DONIRAŠ 40 HILJADA DINARA I DOBIJEŠ 8 MILIONA!

(izvor: beogradski-glas.rs)

Comments

comments