Politika

UNIŠTILI GA: Čuveni list Dačića nazvao mečkom sa vašara!

Kada jednog dana više ne bude deo nijedne vladajuće većine, Ivicu Dačića pamtićemo po tome što je voleo da popije i zapeva. Nama je uglavnom bilo smešno, strani zvaničnici su iz Srbije odlazili u teškom šoku. A jedan od najuglednijih svetskih listova Dačića je častio ni manje ni više nego epitetom – mečka!

Američki list Washington Post objavio je na svom portalu kritički tekst o ministru spoljnih poslova Ivici Dačiću kojeg su u prevodu na naš jezik uporedili sa mečkom koja je istrenirana da igra kao na vašarima u Istočnoj Evropi.

Evo šta je između ostalog napisano:

Ministar Dačić igra i peva kako bi odobrovoljio strane delegate da pomognu Srbiji? Da li je možda reč o promociji i nastupu pred koncert? Možda ministar želi da postane svetski poznati estradni umetnik?!

Ovo je novi istup ministra koji je i ranije pevao pred zbunjenim Kinezima ali i ljutim Rusima koji su indiskretno napomenuli srpskom ministru da to nije po protokolu.

Ovakav nastup viđen je i u UN-u kada je Dačić navodno pevao O Sole Mio predstavnicima Italije.

Dalje, Washington post napominje da je ministar doneo i papir i album sa slikama predsedniku Trampu koji je on morao da potpiše.

Ako Srbija u poslednje vreme i ne stoji dobro u očima svetske javnosti, posle manadata Ivice Dačića slika o nama biće još gora!

(izvor: A1info.net)

Comments

comments