Politika

Veliki protest u subotu BEZ stranačkih obeležja, okupljaju se aktivisti i pokreti iz CELE SRBIJE!

Veliki protest “Stop krvavim košuljama” koji je planiran za subotu (18 časova) na beogradskom Studentskom trgu okupiće veliki broj organizacija i pojedinaca iz čitave zemlje, i ako je sudeći prema najavama po nezavinsim medijima i društvenim mrežama – mogao bi biti jedan od najvećih protesta protiv akutelne vlasti u poslednjih godina.

– Pozivamo sve građane Srbije na građanski protest “Stop krvavim košuljama” u subotu, 8.12. od 18h na Platou kod Filozofskog fakulteta, koji je usmeren protiv nasilja koju ova vlast vrši nad svim građanima Srbije, bilo fizički ,verbalno, medijski ili na neki drugi način, kroz različite vidove pritiska. Konkretan povod je i napad u Kruševcu na Borka Stefanovića. Protest će biti bez stranačkih obeležja, a pozvani su svi: studenti, građani, svi ugnjetavani, sindikati, lokalni pokreti i opozicija – potvrdili su organizatori protesta.

PROČITAJTE JOŠ: MILAN RADOIČIĆ BIO OPTUŽEN ZA KIDNAPOVANJE, ALI JE SVEDOK POSLEDNJEG DANA SUĐENJA PROMENIO ISKAZ!

Okupljeni će krenuti sa Plato kod Filozofskog fakulteta, ići će do Skupštine, RTS-a, pa preko Svetogorske do TC “Staklenac” na Trgu Republike.

PROČITAJTE JOŠ: O2 I PRVA SU I ZVANIČNO U VLASNIŠTVU SRĐANA MILOVANOVIĆA, BRATA VISOKOG FUNKCIONERA SNS-A!

Do sada su svoje učešće potvrdili Vojni sindikat, Sindikat vojnih penzionera, “Lokalni front”, kao i još nekoliko pokreta iz cele zemlje. Organizatori su o svemu obavestili i ostale opozicione stranke i pokrete.

PROČITAJTE JOŠ: ZORANA: VUČIĆ NIJE STRUČAN, ODUSTAJEMO OD RUŠENJA BRDA!

Comments

comments