DruštvoPolitika

Vesić je “spržen”: Ko su Vučićeva tri kandidata za BG?

Naprednjaci zbijaju redove. U danima kada očekujemo da bude poznat i tačan datum izbora u Beogradu, kartel poznat kao SNS vaga koga će isturiti kao nosioca svoje liste.

Kako je veliki vožd Vučić juče rekao, sa beogradskim izborima neće biti i parlamentarnih (bar dok on ne promeni mišljenje), tako da se fokus prebacuje u potpunosti na prestonicu.

Prethodih dana pojedini mediji su pisali da će na listi naprednjaka u Beogradu biti poznati glumac Svetislav Bule Goncić, bivši košarkaši Goran Grbović i Nebojša Ilić, kao i da se čeka još ime “jednog poznatog intelektualca”. Međutim, zanimljivije od svega ovoga je pitanje – ko će biti prvi na toj listi?

Kako kažu izvori iz SNS-a, ovaj kriminalni kartel je prethodnih dana sprovodio internu anketu, a njihovi članovi imaju ubedljivo najmanje poverenja u Gorana Vesića. Što znači da je on gotov i da nema šanse da se nađe kao nosilac liste za Beogad. Realno, Vesić kao nosilac liste! To bi bilo samoubistvo za naprednjake u Beogradu.

Pošto Vesić, definitivno, ispada iz igre, u trci da budu prvi na listi koja će se zvati “Aleksandar Vučić – zato što volimo Beograd”, ostalo je troje ljudi. Siniša “neću sigurno više biti gradonačelnik” Mali, Nebojša (iz Beograda) Stefanović i Zorana Mihajlović, aktuelna potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva.

Među ovo troje treba tražiti nosioca liste.

Comments

comments