Politika

(VIDEO): Građani jači od botova: padaju dupli spiskovi, SNS-ovci beže u panici!

Internet je preplavljen slikama duplih spiskova koje naprednjaci imaju, a u poslednje vreme sve su češći i snimci kako GRAĐANI JURE naprednjake da im oduzmu spiskove!

Napominjemo da ne podržavamo nikakvo nasilje. Samo izađite na izbore i mirno i dostojanstveno se suprotstavite teroru i lopovluku SNS-a.

Pogledajte kako to izgleda:

sns aktivisti

Kada građani moraju da pojure SNS aktiviste sa DUPLIM i nelegalnim spiskovima! Lokacija: Gvozdićeva #Beograd #BGIzbori #IzboriPreko: https://twitter.com/jelenamedaNe podržavamo nasilje – dovoljno je da izađete da glasate. #Beograd #Izbori

Posted by Opozicionar on Sunday, March 4, 2018

gradjani i naprednjaci

Građani protiv naprednjaka (2)"Izbacio sam ih iz zgrade, kamera mi se uključila kasnije kada sam počeo da ih jurim. Panika, zvone ljudima na vrata, nose spiskove u rukama, imena obeležena markerima" – https://twitter.com/RadovanN87/Ne podržavamo nasilje – dovoljno je da izađete da glasate. #Beograd #Izbori

Posted by Opozicionar on Sunday, March 4, 2018

 

Dobili smo ovu fotografiju u inbox. Građani uzeli pravdu u svoje ruke i pocepali duple i nelegalne SNS spiskove i pocepali ih. Ne znamo koje BM.

Posted by Opozicionar on Sunday, March 4, 2018

 

Do zatvaranja birališta ostalo je još nešto manje od pola sata. Izlaznost je skočila, i dalje ima vremena da odete i glasate ako već niste. Zato izađite i glasajte! SNS je u panici, Beograd ima odličnu priliku da od sutra bude slobodan grad!

(izvor: opozicionar.com)

Comments

comments