Politika

(VIDEO) Kad naprednjak bije: SNS-ov narodni poslanik tukao pa izmišljao opravdanja!

Da je Srpska napredna stranka puna bagre “sa dna kace” i da se sastoji uglavnom od nasilnika koji ne umeju ni da komuniciraju (a ne kamoli da razumeju da neko ima drukčije mišljenje) – nije nikakva novost. Međutim, retko se desi da nekog iz Narodne skupštine vidimo kako bije druge ljude.

PROČITAJTE JOŠ: MAJKE I PORODILJE USTAJU PROTIV NOVOG ZAKONA: DANAS (17) PROTEST ISPRED VLADE!

Sigurni smo da mnogi poslanici u Skupštini, naročito iz vladajuće većine imaju takve porive (njihov bivši politički učitelj Vojislav Šešelj, ipak nikad nije krio da voli da fizički maltretira druge), ali sada možemo da se uverimo, crno na belo, da naprednjaci kad izgube živce – najviše vole da udare.

Ovu našu tvrdnju može da potkrepi i video koji možete da vidite ispod.

Sve ovo se odigralo u italijanskoj Monci, posle trke na kojoj je Borković učestvovao (za one koji možda ne znaju, Borković je, u vremenu kada ne propagira naprednjake – reli vozač).

PROČITAJTE JOŠ: POTRESNO PISMO MAME IZ NARODNOG FRONTA: KAO DA SMO U LOGORU, A NE U PORODILIŠTU!

Pošto nije bio zadovoljan nečim tokom trke – odlučio je da se fizički obračuna sa jednim od članova suparničkog tima. Kada je usledio pritisak javnosti, Borković je redom “ispaljivao” opravdanja: isekao me je na stazi, branio sam trudnu suprugu (koju niko nije napao, već je dotična, navodno, samo bila u blizini?), to sve rade zato što ne dozvoljavaju da Srbin bude prvak i slične nebuloze.

Od kako se ovaj incident desio, Borković je nekoliko puta menjao svoju “odbranu”. Koga zanima, može da “progugla” sve njegove izjave.

Dakle, šta smo imali: fizičko nasilje, laži, teorije zavere i bahato ponašanje.

Konačno rešenje ove asocijacije je pogađate – SNS!

PROČITAJTE JOŠ: SVI TOMINI LJUDI SU DOBRO UDOMLJENI: PLATE I DO 4.000 EVRA, A ŠTA ZAISTA RADE?!

Comments

comments