Politika

(VIDEO) Prevarant Miroljub Petrović poziva na linč: “Ako šetači krenu na Skupštinu, odvalićemo ih”

Mi u svim gradovima, gde ovi dijabolici šetaju, imamo svoje ljude koji su među njima – rekao je Petrović

Govoreći na tribini Srpske desnice posvećenoj Danu državnosti kontroverzni Miroljub Petrović je govorio i aktuelnm protestima na ulicama većine srpskih gradova.

PROČITAJTE JOŠ: AUTOBUSIMA DOVLAČILI LJUDE NA VUČIĆEV MITING U ŠAPCU

Petrović je okupljene na tribini pozvao da postanu članovi ovog pokreta, da kako rekao “daju doprinos svojoj državi, da zalepe plakate Srpske desnice, da postoje patriote koje će da spreče 5. oktobar”.

PROČITAJTE JOŠ: SVAKA ČAST: GRAĐANI POŽEGE VEĆ GODINU DANA PROTESTUJU PROTIV VLASTI!

– Mi u svim gradovima, gde ovi dijabolici šetaju, imamo svoje ljude koji su među njima. Oni tačno znaju imena svih tih koji su glavni, koji tu dolaze, imamo sve skenirano – kazao je Petrović.

Kaže da su na “vezi sa tim ljudima”.

– Ako slučajno pokušavaju da pale Skupštinu, mi nećemo da čekamo vojsku i policiju koja kaže “nećemo na narod”. Ja vam kažem da je Srpska desnica organizovana u svim gradovima, a u Beogradu smo najjači. Nećemo dozvoliti novi 5. oktobar, ima da uletimo i da ih odvalimo – kazao je Petrović uz aplauz objavljenih, vidi se na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama.

Miroljub Petrović : Ako šetači krenu na Skupštinu…

Miroljub Petrović : Ako šetači krenu na Skupštinu, ima da uletimo da ih odvalimo!

Posted by Medija Grupa on Friday, February 15, 2019

Podsećamo, Petrović je ponovo u žiži javnosti, zbog optužbi za nadrilekarstvo i smrt Slavča Petrova i Marjana Batovca od strane njihovih porodica.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) VUČIĆEV FIJASKO U MAČVI!

(izvor: telegraf.rs)

Comments

comments