Politika

(VIDEO) VUČIĆ SE OBRUKAO U POŽAREVCU: Nikad manje ljudi, policija maltretirala narod

Pozarevac, 6. aprila 2019. - Predsednik Srbije Aleksandar Vucic obraca se na centralnom skupu u Pozarevcu u okviru kampanje Buducnost Srbije. Predsednistvo Srbije

Turneja predsednika Srbije o trošku građana nastavljena je juče u Braničevskom okrugu.

Mitingu u Požarevcu na kom je govorio Vučić prema izveštavanju Tv Prva prisustvovalo je 10.000 simpatizera i članova SNS-a, što je brutalna laž jer je okupljeno ne više od 5-6 hiljada od čega je više od pola dovezeno iz  Smedereva, Velike Plane, Kostolca, Petrovca na Mlavi, Crnića, Svilajnca, Kučeva, Smederevske Palanke, Grocke, Žagubice, Jagodine, Velikog Gradišta, Golupca,…

Stranački aktivisti koji su dovezeni iz drugih gradova iz autobusa su direktno ulazili u ograđeni prostor iz koga nisu smeli da izlaze do kraja mitinga. Nuždu su obavljali uz okolne zgrade u samom centru Požarevca.

Posto precednik rece,da nedovode autobuse,u Pozarevcu danas sajam polovnih autobusa cirka 130 do 150 komada.

Posted by Alan Bjeloglav on Saturday, April 6, 2019

Jedna Požarevljanka je imala jako neprijatnu situaciju koju je snimila mobilnim telefonom. Naime, kada je sa pijace krenula ka svojoj kući redari SNS-a i policijski službenici nisu joj dozvolili da prođe putem kojim inače prolazi, već su je primorali da se vrati i koristi druge ulice kako bi došla do svog doma.

Da skandal bude veći, na slikama koje su objavljene na društvenim mrežama vidi se da je prostor između kolovoza i zgrada bio prazan i da je gospođa mogla proći tim putem.

Pogledajte kako je policija sprečavala građane Požarevca da dođu do svojih domova:

Posted by Suzana Zivkovic on Saturday, April 6, 2019

(Izvor: Nezavisi.rs)

 

Comments

comments