Politika

(VIDEO) Vučić za CNN: “Krim je Ukrajina, Srbi su krivi za 1. Svetski Rat”

Izlive besa gazde napredne stranke u domaćim medijima viđamo svaki dan. Od toga da se svađa sa zamišljenim protivnicima (sam naravno pred svojim “novinarima”), do toga da vređa sopstveni narod postalo je sasvim normalno, nešto na šta većina javnosti u Srbiji (nažalost doduše) više ni ne reaguje.

Kako ipak izgleda kada razgovara sa strancima i kako u praksi deluje ono njegovo čuveno “Srbiju više niko ne ucenjuje i niko ne može da naređuje” možemo da vidimo u kratkom insertu iz intervjua koji je dao za američki CNN.

Intervju jeste nešto stariji, ali nije sa razlogom puštan u Srbiji, te će verovatno velika većina vas da vidi po prvi put.

A u ovom kratkom klipu možete da vidite podanički govor čoveka koji je zarad podrške spreman da proda sve, te govori kako će Srbija uvek da poštuje suverenitet i teritorijalni integritet Ukrajine i Krim kao njen sastvni deo, pa čak i to da su Srbi krivi za Prvi svetski rat – što je bolesni idiotizam, da bi na kraju rekao da će učiniti sve kako ne bismo više pravili probleme – koje bre crne probleme?!

Uostalom, da ne prepričavamo puno, pogledajte i “uživajte”, napomena izaziva mučninu.

Comments

comments