Politika

(VIDEO) Vučić: “Sram vas bilo, bednici jedni”

Predsednik Aleksandar Vučič govorio je i o ubistvu Olivera Ivanovića i ponovio je da je od ključnog značaja otkrivanje ubica.

Vučić se zapitao, komentarišući optužbe da vlast stoji iza ubistva Olivera Ivanovića, ko uopšte može da pomisli da je nekome u Beogradu to odgovaralo.

“Ubistvo se desilo u danu kada su raspisani izbori, zar neko misli da je nekome u Beogradu odgovaralo da se to desi…Kažite mi kome bi to odgovaralo, sem ako je u pitanju neki totalni ludak”, zapitao je.

Oliver Ivanović je, kaže, izašao na izbore i ubedljivo izgubio, i nikakvih problema nije bilo.

Istakao je da je Beogradu veoma važno da se rasvetli to ubistvo, a dodao je, ključna je činjenica da Beograd nema nikakve ingerencije i da naši organi nisu mogli da obave uviđaj, jer, kako kaže, nisu dobili pristup.

“Mi sve vreme bauljamo u magli. Tražili smo satelitske snimke, ali nisu hteli da nam daju. Mi svakako radimo, ali oni su nas optužili od prvog trenutka. Zatim je krenuo žestok pritisak spolja”, nastavio je.

Predsednik je rekao i da je Oliver samo jedanput bio kod njega, a da njegova supruga nije bila sa njim.

“Oliver je jednom bio kod mene, a da njegova supruga nije bila sa njim. Poslao sam svog starijeg sina da ga sačeka iz zatvora. Mislite da je nekom iz beogradskih krugova vlasti odgovaralo da se ubije Oliver Ivanović? Ali daj da ispod žita kažemo da je Olivera ubio Vućič. Ja sam tom čoveku pomagao više od svih njih. Ponekad čak i zaobilazeći i kosovske propise, kako bi ta pomoć stigla, a oni sad teraju njegovu ženu. Ona bih za njih bila divna žena ako kaže da je Vućić ubica“, izjavio je Vučić.

Vučić je podsetio da su političari bivšeg režima imali 12 godina na vlasti, a da nisu zaključili ubistvo Ćuruvije.

“Ali, sve vreme ste direktno pričali da je Vučić naredio da ubiju Olivera, bednici i ološu najgori, sram vas bilo, ja sam tom čoveku pomagao više nego svi vi zajedno i neću da kažem ni kako sam to činio, jer sam varao i albanske zakone da bi ta pomoć stigla”, rekao je Vučić.

Podsetimo samo, ovako je izgledao Oliverov posledenji intervju, pa sami zaključite ko laže i zašto Vučić.

(Izvor: b92.net)

Comments

comments