Politika

Vučić i Tači u Rimu dogovorili podizanje taksi?!

Predsednik Narodne Stranke, Vuk Jeremić, danas je na “tviteru” postavio dva pitanja šefu Srpske Napredne Stranke:

Da li se 4. Novembra u Rimu tajno sastao sa Hašimom Tačijem i da li su na tom sastanku razgovarali o podizanju taksi na robu iz centralne Srbije kao načinu da se međunarodni protivnici “razgraničenja” omekšaju?

Kao što znamo od ranije, Jeremić je takođe ekskluzivno, na sličan način, otkrio tajni sastanak Vučića i Tačija u Parizu, zatim dolazak Levandovskog (koji je trebao da pregovara o milionskoj cifri za jedan pozitivan tvit Trampa o šefu naprednjaka), kao i o planovima SNS-a za referendum na kom bi se glasalo o nezavisnosti Kosova i Metohije.

Kada se malo detaljnije pogleda aktuelna situacija, ima logike u tome da je i Vučić učestvovao u dogovoru za povećanje taksi – naročito ako bi dovelo do omekšavanja stavova o “razgraničenju”.

A o samom “razgraničenju” već je dosta toga rečeno, ono je master plan Vučića i njegovih albanskih koalicionih partnera (sa kojim i dalje učestvuje u Vladi Kosova), a po kome bi Srbija priznala nezavisnost Kosmeta južno od Ibra, plus preševsku dolinu.

U prilog ovoj činjenici ide i podatak da Vlada zatvara carinski terminal u Preševu i seli ga u Vranje, o čemu možete čitati u posebnoj vesti.

Vlada zatvara carinski terminal u Preševu i seli ga u Vranje! Njihovo opravdanje je da je OPAO UVOZ I IZVOZ?!?

Vučić će priliku da odgovori na ovo pitanje imati već koliko danas, s obzirom da se očekuje njegovo, ko zna koje po redu obraćanje naciji na svim televizijskim kanalima.

Comments

comments