Politika

Vulin citira Hitlera i priželjkuje HAOS u Srbiji

Ok, ovaj naslov smo pozajmili iz glave Dragana J Vučićevića. I izvinjavamo se zbog toga.
Međutim, kada pišemo o totalnom idiotu Vulinu, koji je dao totalno idiotsku izjavu, zaista ne možemo da postavimo iole normalan naslov.

Naime, ministar odbrane Republike Srbije, čovek koji je bio nesposoban za služenje vojske Aleksandar Vulin, izjavio je da ukoliko Aleksandar Vučić izgubi na izborima – Srbija ne treba ni da postoji.

Vulin je poznat kao neko ko često izdaje saopštenja kojima je glavni i jedini cilj veličanje svog diktatora, ali ipak sada je otišao i korak dalje u sopstvenoj grozoti.

Slične stvari najavljivanja haosa (opet citiramo DJV-a) viđali smo i u prošlosti, u kampanji za parlamentarne izbore 2016. godine, Milan Krkobabić izjavio je da ako Vučić ne pobedi – penzioneri mogu da zaborave na penzije. Skoro dve godine kasnije, napredovali smo u prizivanju haosa, tako da ukoliko Vučić sada izgubi, ne samo da će stradati penzioneri, nego ni cela Srbija ne treba više da postoji.

Vrlo je zanimljivo navesti i to da je sličnu izjavu kao sada Vulin, dao i nacistički lider Adolf Hitler 72 godine ranije, kada je pred kraj drugog svetskog rata izjavio da ukoliko Treći Rajh izgubi – Nemačka ne treba ni da postoji.

Treći Rajh je srećom izgubio taj rat, a Nemačka ne samo da postoji, nego je i ekonomski jača nego ikad. Verujemo da će se isto desiti i Srbiji nakon što se jednom oslobodimo našeg diktatora.

Za kraj, ne želimo ali moramo, prenosimo izjavu ministra Vulina u celosti:

Srbi znaju ko ih voli. Znaju ko neće nikad krasti. Znaju oni vrlo dobro ko je ko u politici. Baš zato sam siguran da Vučić ima svetlu i dugoročnu političku budućnost. Možda ne kao predsednik ali sigurno je da će biti važan akter u politici barem još 10 godina. Iskreno, ako Vučić ne pobedi još par godina na sledećim izborima po svim nivoima, Srbija možda zaista i ne treba da postoji. Ugasimo se dostojanstveno

Comments

comments