Zabava

7 znakova da si našao svoju drugu polovinu

Veze u 21. veku su komplikovane… Tu je potencijal, naravno, recimo, možete ljubav svog života upoznati na nekoj od onlajn platformi za upoznavanje. Nikad se ne zna. S druge strane, taj beskrajni niz mogućnosti ponekad može i otežati stvari, pošto može da se desi da “od šume ne vidite drvo”.

I zato je još dragocjenije kad upoznate nekoga ko vam se stvarno, stvarno dopada, do koga vam je stalo i sa kim možete da zamislite budućnost. Ali, ako se pitate da li i ona vaš odnos doživljava na isti način, evo kako da znate.

Žena koja nikad neće prestati da vas voli…

… tu je već dugo.

Ako ste dugo zajedno, velike su šanse da ćete zajedno i ostati. Jer, jednom kad se ozbiljno upoznate i vežete za nekoga, ne želite da pustite tu osobu da ode tek tako. Ljubav je divna, ali bliskost i sigurnost grade se godinama, a ženama su možda i važnije nego muškarcima.

… ne poznaje i ne priznaje granice.

Pokazuje vam koliko joj je stalo do vas svakog dana, iznova. Na sitnicama. Ona želi da je tretirate kao princezu, ali možda i više od toga želi vas da tretira kao kralja – njenog srca i njenog sveta.

… učinila vas je delom svog “kruga”.

Njena mama vas obožava, prošli ste sve “testove” njene najbolje drugarice još od vrtića. Ako ste vi onaj pravi za nju, to će se pokazati na svim nivoima njenih emotivnih odnosa tako što ćete u svaki biti ravnopravno uključeni.

… kaže kako se osjeća i šta želi.

Ako vam kaže šta želi i kada to želi (kao “možda bi trebalo da razmislimo da počnemo da živimo zajedno na proleće” na primer), ona je ozbiljna u svojoj ljubavi prema vama, ali se, što je možda još važnije, ne boji da vam to pokaže.

… sanja o zajedničkoj budućnosti.

Ako ima negde “listu” imena za vašu decu, ako joj često izleti nešto kao “kad se venčamo”, “kad budemo čekali bebu”… nema sumnje. Čak i ako je to još u dalekoj budućnosti, ona želi da je vi izgradite zajedno.

… ne boji se da bude iskrena.

Kaže vam kad joj idete na živce, bez zadrške prijavi kad je tužna, objasni vam zašto je u određenoj situaciji bila ljubomorna. Priča vam o svom detinjstvu, o svojim nadama i snovima, o svojim strahovima. O životu kakav želi – sa vama. Žene se toliko otvore samo kad znaju da je muškarac pred kojim sebi dozvole da se ogole toliko vredan toga.

… ne postavlja uslove.

Njena ljubav ne poznaje “ali”. Voli vas, svakog dana. Čak i kad onih dana kad vi sebe ne volite. Veruje u vas i kad vi sami sumnjate. I, da, “zauvek” je reč koja joj pređe preko usana kad razgovarate. A kad se svađate, čak i kad se ozbiljno svađate, kad ste oboje ljuti, ona nađe načina da vas podseti na to da vas voli bezuslovno. Da ste vi sve što želi od života. Onaj jedan, jedini, njen čovek.

Comments

comments