Zabava

Nikola Kojo ipak ostao u Srbiji, snima nastavak “Žikine dinastije”

Posle prošlogodišnjih najava da odlazi iz Srbije, glumac Nikola Kojo ovih dana se sprema da u zemlji počne snimanje nastavka kultnog filmskog serijala Lude godine, poznatiji kao Žikina dinastija.

Podsetimo, krajem prošle godine Kojo je šokirao javnost kada je otkrio da namerava da napusti Srbiju.

On je to rekao za portal Klix.ba, pojasnivši da su ga na ovdašnjim prostorima do sada zadržavali koreni, prijatelji, porodica i rodbina. Kako je naveo, to će učiniti iako ima 52 godine, ali nije mogao da govori o destinaciji.

“Ne mislim starost da provedem ovde, niti da moja deca odrastaju u jednoj ovakvoj crnoj rupi koja guta svoje ljude. Okidač je svo ovo ludilo, odnosno bezakonje, anarhija, sve ovo što pričamo o političarima koji nam uzimaju iz tanjira, govoreći da su oni nama nešto stvorili”, rekao je tada Kojo.

Međutim, po svemu sudeći poznati glumac se ipak odlučio da ostane u Srbiji i radi na novom filmu.

U fokusu nastavka kultnog serijala nalazi se Žikin unuk Miša, kojeg će ponovo tumačiti Nikola KojoGlumac je na svom Instagramu podelio fotografiju sa “proslave”, a koju je podelio filmski režiser Milan Todorović povodom početka snimanja nastavka.

“Luda godina počinje! Skupili se reditelj, producent, direktor fotografije i glavni glumac da ozvaniče povratak Žikine dinastije!”, piše u opisu fotografije.

 

Comments

comments