Politika

“Aca Srbin”: Uhapsili i prebili mu saradnika, a on preti praznim rečima!

Vest da je Marko Đurić uhapšen na Kosovu i Metohiji od strane specijalnih kosovoskih jedinica ROSU, a zatim i deportovan u centralnu Srbiju prodrmala je večeras vlasti u Beogradu.

Nešto što se i moglo očekivati, obzirom na zabranu ulaska na KiM, koju je ranije tokom dana dobio Đurić, zapalilo je vrh države, a naravno prvi je pred novinare istrčao ko drugi nego Aleksandar Vučić, predsednik SNS-a i i šef “delegacije” koju je danas poslao u Kosovsku Mitrovicu.

PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆEVA PREDSTAVA ZA NAROD – SRBIJA JE VEĆ IGRALA SA KOSOVOM

Vučić je jedva dočekao da se pojavi pred novinarima svojih blatoida i da, u svom dobro poznatom maniru optuži sve druge za nešto za šta bi i on, makar delom, morao da bude odgovoran.

– Upoznaću vas sa brutalnom provokacijom, činom bezumlja i kriminalnim aktom koje su prištinske vlasdti sprovele na KiM. Interesantno je što su svi mediji želeli da nas upoznaju sa tobožnjom činjenicom kako Đurić nije poštovao dogovorene procedure za ulazak na Kosovo, pa je zato uhapšen – objasnio je Vučić.

Tu se odmah umešao i “strani faktor”, od kako je Vučić na vlasti, dežurni krivac za sve loše u Srbiji.

– Dok su nama govorili pojedini zapadni predstavnici samo budite mirni, sve ćemo mi da rešimo sa našim štićenicima…. U tom trenutklu oni preduzimaju akciju širokih razmera u kojoj ta teroristička banda upada u Severnu Mitrovicu, bacaju šok bombe, počinju da tuku koga stignu, nisu tukli samo Marka Đurića, o tome će se napraviti poseban izveštaj. Ta banda je upala unutra i ti teroristi su uhapsili Marka Đurića.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI IZBORI, STARA PLJAČKA – SNS OTIMA IZBORE U SMEDEREVSKOJ PALANCI!

I na kraju, kao nešto što je trebalo da bude veliko finale vođinog obraćanja, usledila je pretnja praznom puškom.

– Preživeo je Marko to, preživeće verovatno i teže stzvari u život, ali mi preko toga nećemo da pređemo. Svi koji su učestvovali u otmici Marka Đurića odgovaraće pred srpskim organima uključujući i dva pripadnika srpske nacionalnosti koji su učestvovali u logistici!

Svakome ko živi u Srbiji poslednjih 20 godina i ima makar malo zdrave pameti jasno je da od ovoga nema ništa. Aleksandar Vučić, kome je Marko Đurić pevao preko telefona ono čuveno “Aco Srbine”, sada će tog istog Marka Đurića možda potapšati po ramenu i reći mu “šta da se radi”. Jer, jasno je da Vučić ništa od ovoga što je večeras rekao ne može da ispuni, a i da može pitanje je da li bi hteo.

PROČITAJTE JOŠ: KAMPANJA JE JEDNO, REALNOST DRUGO – METRO NE PRE 2027.

Ovako, ništa ga ne košta da preti u prazno i pravi predstavu za narod. Jasno je da ne može da zaštiti čak ni najbliže saradnike, a o srpskom narodu da i ne govorimo!

Comments

comments