Politika

(FOTO) Nameštaljka? Pogledajte kako su pojedini portali preneli vest o hapšenju Đurića i pre samog hapšenja!

Loša situacija danas na Kosovu i Metohiji i veoma pogubna za državu Srbiju.

Uhapšen je i proteran sa Kosmeta Marko Đurić, a u javnosti su podeljena mišljenja – od toga da je ovo teroristički čin Albanaca, do toga da je sve izrežirano u dogovoru srpskih i albanskih vlasti.

Bilo koja solucija da je u pitanju, loše je. Srbija kao država je ponižena, ponovo. Aktuelna vlast nema rešenje ni za jedan problem. Sve što imaju to je kukanje i prenemaganje, naravno u javnosti.

PROČITAJTE JOŠ: ACA SRBIN: UHAPSILI MU I PREBILI SARADNIKA, A ON PRETI PRAZNIM REČIMA!

Posebno ćemo se baviti tom temom, a sada bi se samo pozabivili sa nekoliko zanimljivosti.

Naime, jutros u 11 sati, jedan crnogorski portal je preneo vest o hapšenju Marka Đurića. Istu vest su preneli pojedini naši portali, pogledajte u slici ispod.

Uostalom pogledajte i sami datum i vreme u koliko su pisani komentari na izvornom crnogorskom sajtu koji je preneo vest o hapšenju.

Inače, vrlo je zanimljiv odgovor redakcije in4s portala do kog smo došli i koji je izjavio da je informaciju dobio jutros, ali da se radi o potpuno drugom hapšenju.

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO, VIDEO): VODA GUTA BEOGRAD NA VODI!

Takođe, postavlja se i pitanje kako je gospodin Selaković znao šta će se dogoditi, te nestao sa lica mesta nekoliko trenutaka pre nego što su se specijalci ROSU pojavili? Zašto je on ostao na slobodi?

Puno je pitanja, a ni na jedno nećemo dobiti odgovor. I nema veze, ono što je nažalost daleko tužnije jeste da nećemo dobiti odgovor ni na mnogo konkretnije pitanje, a to je šta posle ovoga. Koji je dalji plan i šta dalje raditi? Ne znamo, a i pribojavamo se da znamo.

PROČITAJTE JOŠ: KULTURO, LAKU NOĆ: NOVA MINISTARKA BIĆE AJA KRTOLICA – JUNG?!

Comments

comments