Društvo

Ako se pokaže da je vozilo Zorana Babića izazvalo sudar – kolika će biti kazna?!

Jedna ženska osoba je poginula, a pet osoba je povređeno u današnjoj saobraćajnoj nesreći na naplatnoj rampi Doljevac na delu auto puta Niš- Leskovac u kojoj su učestvovala tri automobila. Među povređenima je i direktor „Koridora Srbije“ Zoran Babić.

Policija još nije saopštila bilo kakve detalje o sudaru, ali se na licu mesta moglo videti da je službeno vozilo direktora „Koridora“ poslednje u nizu, te da je, prema nezvaničnim informacijama, udarilo u „srednji“ automobil marke „opel“ u kojem je poginula žena koja je „bila vezana sigurnosnim pojasom“.

PROČITAJTE JOŠ: AUTOGOL: AUTO ZA KOJI FILIPOVIĆ TVRDI DA GA JE UNIŠTILA OPOZICIJA – UOPŠTE NIJE NJEGOV!

Vatrogascima je trebalo nekoliko sati da njeno telo izvuku iz smrskanog automobila. Jedan automobil je od siline udarca završio nekoliko desetina metara ispred ostalih.

Sa lica mesta je najpre odvezeno vozilo u kojem je bio direktor Babić, dok su ostala dva automobila ostala na naplatnoj rampi. Policija je nekoliko puta upozoravala novinare da se „sklone“ sa lica mesta, a nije bilo poželjno ni slikanje.

Za sada nema policijske potvrde ili demantija nezvaničnih informacija da nije reč o lančanom sudaru tri vozila, kako su prvobitno naveli pojedini mediji, već da je službeni automobil direktora „Koridora“ navodno velikom brzinom udario u dva automobila koja su čekala da plate putarinu. Ovi izvori su kazali da je Babićev automobil „zbog velike brzine, ali i velike magle, promašio kanal za elektronsku naplatu putarine i udario u vozila koja su već čekala da plate putarinu“.

PROČITAJTE JOŠ: SARČEVIĆEVO VREĐANJE PROFESORA NE SME DA PROĐE NEKAŽNJENO!

Prema navodima iz Kliničkog centra Niš, tri osobe su lakše povređene, a dve teže, ali niko od njih nije životno ugrožen. Direktor „Koridora“ je zadobio prelom butne kosti i, prema poslednjim informacijama, nakon pružene pomoći u niškom KC verovatno će biti prebačen za Beograd.

Pogledajte kako je o čitavoj nesreći izveštavala i televizija Pink, naravno, tako da se ne može zaključiti bila šta o tome ko je (po svemu sudeći) izazvao nesreću.

PROČITAJTE JOŠ: ORGANIZATORI “1 OD 5 MILIONA” U KM PORUČILI ĐURIĆU: AKO NAM SE DESI NEŠTO LOŠE, ODGOVORAN SI TI!

(izvor: danas.rs, gerila.rs)

Comments

comments