DruštvoPolitika

Ana Brnabić i 3 SNS-ova gradonačelnika lagali o svojoj imovini!

Članovi SNS kartela, dobro je poznato, često lažu o mnogim stvarima, a najviše o tome šta imaju u svom vlasništvu. U tome je apsolutni šampion Siniša Mali, koji valjda više ni sam ne zna koliko puta je lagao o tome šta poseduje u svom vlasništvu u zemlji ili u Bugarskoj.

Međutim, Malom princu od Britanskih Devičanskih ostrva sada se priključilo još četvoro visoko pozicioniranih vođa kriminalne organizacije SNS.

Prva je, ni manje ni više, nego premijerka Ana Brnabić, koja je “zaboravila” da prijavi imovinu koju ima na hrvatskom primorju, tačnije u mestu Baška na ostrvu Krk. Ovo zemljište nije sada prvi put dospelo u centar pažnje, pošto su mediji o njemu pisali još krajem 2016. godine, dok je Brnabić još bila ministarka.

Što se tiče naprednjačkih gradonačelnika, prvi na listi onih koji nisu prijavili imovinu je Miloš Vučević, prvi čovek Novog Sada.

Isto je uradio i gradonačelnik Zrenjanina, Čedomir Janjić. Janjić je zbog neprijavljivanja imovine već dobio jednu prekršajnu prijavu i postupak protiv njega je u toku.

Prvi čovek Leskovca, Goran Cvetanović, takođe iz SNS, već je imao prekršajnu prijavu pošto nema običaj da prijavljuje svoju imovinu. Određena mu je kazna od 60 hiljada dinara, koju nije želeo da plati, pa je postupak i dalje u toku.

I povrh, svega ovoga, šta je Agencija za borbu protiv korupcije odlučila da uradi? Svima je izrekla meru upozorenja, što je najblaži oblik sankcije! Dakle, nije uradila pratkično ništa, što joj nije prvi put. Već pomenuti Siniša Mali od iste institucije je dobio već tri ovakva upozorenja, a realno mogao je da dobije i 333! Smešno…

Comments

comments