Politika

BAHATO: SNS-ovac za Dan zaljubljenih ženi poklonio mesto u nadzornom odboru!

Predsednik opštine Alibunar Predrag Belić je, kako saznajemo, svojoj supruzi Violeti izdejstvovao zaposlenje u Nadzornom odboru tamošnje Direkcije za puteve.

Belić je prethodno bio u zatvoru zbog zloupotrebe službenog položaja, a odmah po izlasku se vratio u fotelju?!

Belić je uhapšen krajem prošle godine zbog sumnje da je budžet oštetio za više od 247 miliona dinara. Ovo mu je bio treći put da je iza rešetaka, i to jer 2015. nije raspisao javni oglas za zakup državnog zemljišta, već ga je dao poljoprivrednicima na obradu bez naknade. Njegovo ime se pominjalo i u slučaju ubistva novinara Milana Pantića, a bio je hapšen u “Sablji” zbog dilovanja droge i iznuda. Prethodno, u zatvoru je bio zbog pretnji i ugrožavanja bezbednosti. Pride, protiv njega su četiri puta vođeni postupci zbog nezakonitog držanja oružja i municije, ali nijednom nije osuđen, jer su postupci obustavljani zbog zastarelosti.

PROČITAJTE JOŠ: I KRALJEVČANIMA JE DOSTA SNS-A! PROTEST DANAS OD 19H

Ništa od ovoga nije bilo dovoljno da se Belić smiri. Po povratku iz pritvora ponovo je seo u fotelju prvog čoveka Alibunara, a za Dan zaljubljenih 14. februara ove godine supruzi je izdejstvovao ni mnaje ni više nego – funkciju.

– Čim je izašao iz zatvora, prva odluka prve sednice bila je postavljenje Violete Belić u Nadzorni odbor Direkcije za puteve Alibunara (na slici ispod). Ona se za to i spremila, završila je jedan od privatnih fakulteta u Beogradu jer nije imala potrebnu školsku spremu, a bili su svesni da će morati makar nekim obrazovanjem da se pokriju – navodi naš sagovornik.

Njegova supruga je ne samo ljubitelj funkcija, već i ljubitelj luksuza, te se na fotografijama sa društvenih mreža može videti kako pozira na jahti. Ipak, ona je na kraju razrešena, tvrdi izvor, i to nakon intervencije centrale SNS.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) ĐILASOVA IZJAVA IZ 93-ĆE POKAZUJE DA SE U SRBIJI NIŠTA NIJE PROMENILO

– Belićevu ženu zovu prvom damom, što ona s oduševljenjem prihvata. Njegovo i ponašanje njegove supruge nanosi veliku štetu stranci – kaže naš sagovornik.

Plata 75.000, a vozi hjundaijev suv

Belić je od 2012. do 2016. bio zamenik predsednika opštine, i za to je mesečno primao 7.000 dinara. Sada mu je, kao predsedniku, plata deset puta veća – oko 75.000. Prijavio je da vozi “hjundai tason VR”, i ima ušteđevinu.

PROČITAJTE JOŠ: PLJAČKAŠI, ŠVERCERI, SEKSUALNI PREDATORI: OVO JE 7 NAJGORIH SNS ŠERIFA!

(izvor: blic.rs)

Comments

comments