Društvo

BOLESNO: Gazda naprednjaka još jednom uvredio Srbe da su kukavice!

Neprikosnoveni lider kriminalne organizacije zvane Srpska Napredna Stranka ne prestaje da vređa narod čiji bi predsednik trebao da bude.

U najnovijoj izjavi prešao je sve granice bezobrazluka i svoju nesposobnost, laži i izmišljotine pokušao da opravda time što su građani Srbije – lenji i kukavice!

On je davajući, pa slobodno da tako kažemo idiotsku izjavu da nećemo imati vojne pilote zbog bivše vlasti – zaboravljajući da skoro 7 godina drži apsolutnu vlast u Srbiji i da zahvaljujući njegovoj, pa slobodno da tako kažemo idiotskoj politici sve što vredi u ovoj državi beži iz nje, a da i vojsku masovno napuštaju zbog katastrofalnih uslova te imamo analizu Danas-a gde su potvrdili da oficiri prelaze u kamiondžije.

No, nije ta, pa slobodno da tako kažemo idiotska izjava bilo ono najgluplje u idiotskom obrađanju gazde naprednjaka – on je takođe iskoristio priliku da pored bivše vlasti izvređa i sve nas koji u Srbiji živimo.

“Teško vam je da tri meseca nameštate krevet i pidžamu stavljate ispod jastuka, ali hoćete da jurišate na Kačanik i Đakovicu? Koga lažete i obmanjujete?”, rekao je Vučić i dodao da je potrebno da ta odluka bude detaljno analizirana kako se ne bi desilo da bilo ka napusti zemlju zbog straha od nameštanja kreveta 90 dana.

Ovo su rečenice čoveka koji nije služio vojsku nikada! 

Kao što smo i pisali, on ne planira vraćanje obaveznog vojnog roka u Srbiji, ako ste propustili pročitajte ovde:

VUČIĆU NE LAŽI: Država NE razmatra uvođenje obaveznog vojnog roka

Dakle, Vučić sada tu laž, a kao što smo naveli u državi nema para, u vojsci nema para, plus njegove gazde iz NATO pakta tako nešto neće dozvoliti, pokušava da opravda time što smo mi lenji i kukavice – i time što bi bežali iz Srbije da ne idemo u vojsku.

Ne Aleksandre, ljudi beže iz Srbije zbog tebe i tvog “zlatnog doba”, zbog toga što nam se standard i društvo sve više približava podsaharskoj Africi, a ovakve laži prolaze jer još uvek nemamo dovoljno svesti da shvatimo da si najveći neprijatelj ove države i ovog naroda.

Ali uskoro će se i to promeniti.

 

Comments

comments