Politika

Boško Obradović najavio blokadu autoputeva!

Predsednik Dveri Boško Obradović najavio je danas mogućnost da se blokira neki od auto-puteva „ukoliko vlasti ne obelodane snimak“ sa naplatne rampe u Doljevcu, gde je u saobraćajnoj nesreći poginula Stanika Gligorijević, kako bi se, rekao je, videlo ko je izašao sa mesta vozača „auta ubice“.

„Ništa ne insinuiramo ko je bio na tom mestu, već tražimo da javnost vidi ko izlazi iz tog auta“, rekao je Obradović, ispred sedišta Koridora Srbije, gde je Savez za Srbiju protestvovao jer ima informaciju da Zoran Babić i dalje vodi ovu firmu iako je podneo ostavku na mesto direktora, nakon saobraćajne nesreće kada je naveo da je samo bio u tim kolima.

Kako je Obradović naglasio, država ima obavezu da prikaže ovaj snimak, kad se policija već „drznula“ da objavi snimke iz zatvora sa uhapšenim studentima.

n nije rekao koji će se auto-put eventulno biti blokiran, ali bi to bio „onaj o kojem se mi budemo dogovorili“.

„Mi smo ovde jer tražimo pravdu za Staniku, nećemo odustati, to je simbol borbe protiv svih nepravdi“, rekao je Obradović, tražeći da se objavi snimak sa naplatene rampe u Doljevcu.

Obradović je upitao i „zašto nadležni državni ograni nisu konstatovali ostavku Babića ili pokrenuli proceduru za izbor novog direktora ili barem zašto nije postavljen novi vršilac dužnosti tog preduzeća“.

On je najavio mogućnost da SZS dodje ponovo ispred sedišta Koridora Srbije ako se to ne dogodi.

(Izvor: Infobrif.rs)

Comments

comments