Politika

Čanak sa telohraniteljima došao u PSG da “razjasni stvari” sa Trifunovićem

Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović objavio je na Tviteru da je lider Lige socijaldemokrata vojvodine Nenad Čanak sa telohraniteljima došao u prostorije PSG. Čanak je, takođe na Tviteru, potvrdio da je išao u PSG da “nađe Trifunovića”, ali demantuje da je bio u pratnji telohranitelja.

“Upravo je u prostorije PSG, ušao Nenad Čanak. Sa telohraniteljima i dramskim patosom: ‘Ja imam četvoro dece i petoro unučadi. Vi ste uvredili moju porodicu. A to košta.’ Okrenu se i ode”, napisao je Trifunović na Tviteru.

Na istoj društvenoj mreži oglasio se i Čanak, koji je potvrdio da je bio u prostorijama PSG, ali je demantovao da je bio u pratnji telohranitelja.

Bio sam sada u PSG da nađem S. Trifunovića (u daljem tekstu Fido). Nije smeo da ponovi šta je izgovorio samo je ponavljao da je o meni rekao ‘ono što sam ja govorio o Miloševiću’. Imao je punu kancelariju ljudi. Sada je definitivno. Sergej Trifunović je bezvredna kukavička krpa”, napisao je Čanak.

Lider LSV-a naveo je i da je bio u pratnji u pratnji Bojana Pudara, sekretara poslsničke grupe u Narodnoj skupštini koji mu je “pomogao oko adrese”, i sa pratiocem koji mu pomaže jer se teško kreće.

“Fido je bio okružen sa desetak ljudi. Kukavica”, napisao je Čanak i dodao da ukoliko Trifunović misli da su to telhoranitelji, da će se u prostorije PSG odmah vratiti potpuno sam.

Podsetimo, Sergej Trifunović je u petak na protestu “Jedan od pet miliona” u Novom Sadu izvređao lidera LSV-a i optužio ga da “na kamionu, sa okupacionom vojskom” namerava da uđe u Novi Sad i proglasi “otcepljenje” Vojvodine od Srbije.

Čanak je potom pozvao Trifunovića da mu uvrede koje je izgovorio saopšti “u lice”, dok je njegova LSV poručila da će protesti “Jedan od pet miliona” izgubiti građanski karakter ukoliko se Savet protesta ne ogradi od govora predsednika PSG.

(Izvor: N1)

Comments

comments