DruštvoUncategorized

CarGo Batler donirao besplatne obroke medicinskim radnicima

Udruženje gradjana CarGo i CarGo Batler donirali su danas 100 besplatnih obroka domaće kuhinje medicinskim radnicima iz Kovid centra u sklopu Doma zdravlja “Dr Milutin Ivković” u Beogradu, kako bi ih i na taj način podržali i izrazili im zahvalnost na svakodnevnoj borbi protiv korona virusa.

“Verujem da su solidarnost i dobročinstvo odlika svih nas, a posebno u ovim teškim vremenima. Potrebno je da pomažemo jedni drugima, a posebno zdravstvenim radnicima koji su najviše pogodjeni i koji su pod najvećim pritiskom”, istakao je predsednik Udruženja gradjana CarGo Aleksandar Vučić, koji je pomogao je CarGo “batlerima” u dostavi hrane.

On je dodao da je ovo prva zajednička akcija sa CarGo Batlerom sa kojim zajedno doniraju obroke.

Naveo je da je ovo akcija koja traje i pozvao je i druge restorane, poput “Natine kuhinje” iz koje je hrana donirana danas, da se uključe u veliku akciju podrške zdravstvenim radnicima.

“Ovi hrabri ljudi od marta meseca neprestano rade i ulažu poslednji atom svoje snage da bismo mi i naši najbliži ozdravili i prebrodili ovaj period sa što manje posledica. Mnogi od njih mesecima nisu otišli svojim kućama, nisu zagrlili svoje najbliže. Zbog njih mi smo danas ovde da bismo se makar malo odužili i rekli hvala”, istakao je Vučić, a saopštilo udruženje CarGo.

Dodao je da se CarGo Batler usluga svakodnevno širi i da su potpisani ugovori sa više od 200 restorana.

“Zahvaljujem kompaniji CarGo Technologies koja je razvila CarGo Batler novu pogodnost u CarGo aplikaciji koja svim našim sugradjanima olakšava život, a istovremeno i pomaže ugroženim ugostiteljima”, naglasio je predsednik Udruženja CarGo.

Podseća se da je udruženje CarGo tokom prvog talasa pandemije pomoglo najstarijim sugradjanima osnivanjem volonterskog servisa, a zdravstvenim radnicima uslugom bez ikakve naknade, zahvaljujući članovima Udruženja koji pružaju ovu inovativnu uslugu.

Comments

comments