Društvo

Da li je ovo NAJGLUPLJA Vesićeva izjava do sada: “Ne verujte slikama, kolapsa nije bilo”?!

Sneg danas ne pada, ali se nove padavine očekuju već sutra. Padavine su juče iznenadile Beograd, te je došlo do kolapsa u određenim delovima.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić kaže da juče ni u jednom trenutku nije bilo kolapsa, i da ne treba verovati fotografijama na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO): POJAVIO SE NOVI DOKAZ DA JE VUČIĆ ŠTITIO SINA ŽELJKA MITROVIĆA POSLE SAOBRAĆAJKE! 

“Nemojte puno da verujete društvenim mrežama, te slike kolapsa nisu zaista bile tačne. Mi nijednog časa nismo imali kolaps u gradu. Juče je ‘Beograd put’ u četvrti stepen pripravnosti ušao negde oko 10 časova, kada se ispostavilo da su u pitanju veće padavine nego što je prognozirano. Prognozirana su dva centimetra, na kraju je juče palo 11 centimentra i grad je bio očišćen. Bilo je manjih problema u Ripnju, jedan autobus je preprečio Blagoja Parovića, imali smo jedan udes u Bulevaru oslobođenja, udes tramvaja u Vojvode Stepe, ali naprosto kad padne sneg u bilo kom delu sveta onda saobraćaj ne može da funkcioniše isto kao kad nema snega”, rekao je Vesić za Prvu televiziju.

Kako je dodao, službe su tokom noći očistile sve ulice prvog prioriteat, to je oko 1.800 kilometara ulice. I od jutros je najveći problem led.

Meteorolog Nedeljko Todorović rekao je da je zahlađenje u Srbiji najavljivano nekoliko dana, a da je, kada su prognoze u pitanju, juče izuzetak bio Beograd.

Zoran Stojisavljević iz “Puteva Srbije“ rekao je da u jučerašnjem slučaju “nije bilo zakazivanja“.

Kako je rekao, postoji odlična saradnja sa Hidrometeorološkim zavodom Srbije i “Putevi“ dobijaju sve informacije blagovremeno o vremenskim prilikama.

PROČITAJTE JOŠ: BRAVO VULINE: MINISTARSTVO ODBRANE PRED BANKROTOM!

“U tim trenucima intenzivno je padao sneg i ne može niko da očekuje da kolovozi da budu crnu, raščišćavali smo, bilo je udesa na Ibarskoj, ali isključivo zbog nepažnje vozača“, naveo je on.

Izgleda da zamenik gradonačelnika Beograda misli da treba više verovati njemu nego svima nama koji smo juče morali da izađemo na ulicu i vidimo ovakve ili slične prizore!

PROČITAJTE JOŠ: PROTESTI POČINJU I U NIŠU: PRVI JE SUTRA U 18H!

(izvor: b92.net, gerila.rs)

Comments

comments