Politika

DEBAKL VUČIĆA: Među stotinama “mitingaša” – NAJMANJE VRANJANACA

Među stotinama ljudi, članova i pristalica SNS, okupljenih ispred novog hirurškog bloka koji je svečano otvorio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, bilo je najmanje Vranjanaca, jer je najveći broj «mitingaša» dolazio Lunginom ulicom iz pravca Sportske hale, gde je bilo parkirano petnaestak autobusa.

Autobusi različitih registarskih tablica prevozili su naprednjake iz okolnih mesta, Surdulice, Vladičinog Hana, Bujanovca i Trgovišta, a bilo je i više autobusa sa niškim i leksovačkim registracijama.

Stižu

Najveći broj naprednjaka došljaka iz susednih mesta već oko devet sati «okupirao» je Vranje, zakrčivši Lunginu ulicu, a takođe i Lenjinovu sa ciljem da dođu do kafića, bureka i roštilja.

Čitava priča bila je dobro organizovana, jer su autobusi stizali do Hale, ostavljali putnike, a zatim se parkirali ili kod „Simpa“ ili na terminalu „Jumka“, gde su policija i žandarmerija blokirale prilaz.

Strogo kontrolisani autobusi FOTO Info Vranjske

Ovoga puta,najveći broj „Vranjanac“ neočekivano je došao iz „Simpa“, i tako od „Jumka“ preuzeo mitingaški primat, uobičajen u ovakvim prilikama.

(Izvor: infovranjske.rs)

Comments

comments