Politika

Nepoznati muškarac nasrnuo na Natašu Jeremić!

21.03.2017., Beograd, Srbija - Natasa Jeremic, poznata TV novinarka i supruga predsjednickog kandidata Vuka Jeremica, ostro je odbacila izjave vladajuce Srpske napredne stranke SNS u kojoj je optuzena da "upravlja celokupnim narko trzistem u Srbiji". “Nikada nisam bila u dodiru sa narkoticima. Deset godina nisam popila casu vina, i to svi znaju jer mi pokusavamo deset godina da dobijemo bebu. Ne znam sta da ocekujem, jer mogu sutra da mi podmetnu drogu. Prvi put u zivotu se plasim i mislim da su spremni na sve, verujem da iza tog saopstenja stoji Aleksandar Vucic”, rekla je Natasa Jeremic u emotivnom obracanju medijima na press konferenciji povodom izjave potpredsjednika Glavnog odbora SNS-a Milenka Jovanova, koji ju je optuzio da "upravlja celokupnim narko trsistem u Srbiji". Photo: Srdjan Ilic/PIXSELL

Savez za Srbiju saopštio je da je u Beogradu nepoznati muškarac presreo Natašu Jeremić, novinarku i suprugu predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića, ispred zgrade u kojoj živi i uputilo joj niz najvulgarnijih uvreda i direktnih pretnji po fizički integritet nje i njene porodice.

Nataša Jeremić je, kako se navodi, prijavila slučaj u policijskoj stanici Vračar, u kojoj su dežurni službenici postupali izuzetno korektno i profesionalno.

“Ovakvi napadi su posledica agresivne hajke koju režim sprovodi protiv svih neistomišljenika, crtajući im mete na čelu, samo zbog toga što se usuđuju da upute javnu kritiku u vezi sa stanjem u državi”, navedeno je u saopštenju.

Savez je ukazao da je posebno zabrinjavajuće što su na udar došle i njihove porodice.

U saopštenju se podseća i da je 14. decembra 2018. godine upućeno preteće pismo Vuku Jeremiću od anonimnog pošiljaoca, potpisano kao “Srpski zavetnici”, u kome su mu upućene pretnje smrću, kao i njegovoj supruzi i njihovom detetu.

(Izvor: N1)

Comments

comments