Društvo

Dejan Berić: Putin je gradonačelniku Zagreba dao VIŠI ORDEN NEGO VUČIĆU!

Srpski snajperista Dejan Berić, koji je do nedavno bio dobrovoljac u armiji DNR-a i slovi za heroja u Rusiji, na svom Fejsbuk profilu objasnio je kakav će orden Aleksandar Vučić da dobije od Vladimira Putina.
-Čisto za one koji ne znaju, orden Aleksandra Nevskog je jedan od nižih ordena Ruske Federacije. U SSSR-u su ga davali oficirima za zasluge na bojnom polju. Kako god, to je ipak orden, nema neku posebnu težinu. Ali ga je Vučko dobio. Veće je vrednosti orden družbe, koji je Putin predao gradonačelniku Zagreba – naglašava Dejan Berić.

I on se, kao i većina rodoljuba u Srbiji, pita čime je naš Predsednik zaslužio da dobije orden…

-Kada je, pre otprilike mesec dana, u Vučićevim novinama (režimskim medijima) i na njegovoj televiziji objavljeno da dobija orden, malo sam zavirio na zvaničnu stranicu koja je dostupna, a gde se par meseci pre dodele ordena objavljuje ukaz predsednika. Vučićevog imena tamo nije bilo – iznenađen je Berić.

Srpski snajperista dalje konstatuje:

– Bog ga sveti zna kako je iskukao taj orden? To je orden nižega ranga, tri ili četiri stepena niži od ordena koji se daju državnicima od srca. Da bi bilo jasnije, to je orden za ličnu upotrebu.
Dejan Berić piše i da orden nije nagrada od Putina, već obaveza, ozbiljna obaveza…

-A sada dolazimo do najvažnijeg. Orden nema neku težinu, ali zato obavezuje! Putin dolazi sa gomilom predloga ekonomske saradnje, to je ona prava nagrada za Srbiju. E, tu našem naprednom Vučku počinju problemi…

Naš Vučić ima obraz ko opanak od slonove kože i veliku guzicu kojom se trudi da sedi na dve, može se slobodno reći i tri stolice. Rusi su promenili svoju spoljnu politiku od one iz devedesetih godina. Držaće mu stolicu do tog trenutka, do kada budu verovali da će se ponašati kao predsednik bratske države.

Kada mu Rusi izmaknu stolicu, sešće sa svojim debelim dupetom tako žestoko da će mu svi dupe uvlači pink boje izleteti zasrani iz zadnjice. Tako da taj orden nije nagrada, nego obaveza, ozbiljna obaveza. Koliko realno Vučka ceni Putin pokazuje to što mu je, kako sam već rekao, dao orden veoma niskog ranga.

(Izvor: Pravda, Srbin.info)

Comments

comments