Društvo

Divlja deponija koju niko ne čisti – i znak dobrodošlice

Divlja deponija “nikla” je kod Bulevara Medijana u Durlanu, nedaleko od elitnog naselja, poznatog kao “Beverli hils”, a jedan Nišlija, nezadovoljan ružnom slikom njegovog komšiluka i nereagovanja nadležnih, kako kaže, natpisom je obeležio ovo smetlište.

Kartonske kutije, najlonske kese, šut, ostatke hrane, ali i dotrajali nameštaj, pobacani su po ledini u Durlanu. Nišlija iz tog kraja, kako kaže, bio je rezigniran postojanjem divlje deponije, pa se odlučio da zalepi natpis na kojem je napisao dobrodošlicu na divlju deponiju.

divlja deponija

Naime, odštampao sam papir na kome piše “Dobrodošli na divlju deponiju ” i zalepio u blizini divlje deponije. U nadi da će moja akcija biti zanimljiva vašem mediju. Šaljem vam slike deponije kao i odštampanog papira. Lokacija deponije je u blizini Velefarma u Durlanu – rekao je Nišlija.

Međutim, novinari Južnih vesti od Javnog komunalnog preduzeća Mediana, zaduženog za čišćenje smeća u Nišu, nisu uspeli da dobiju odgovor na pitanje zašto je takva situacija u ovom delu Durlana, jer direktor ovog preduzeća Dragoslav Pavlović nije odgovarao na telefonske pozive i poruke.

(Izvor: Juznevesti.com)

 

Comments

comments