Društvo

DJ ŽEX OPET LUDUJE: Pink ponovo uhvaćen u laži

Današnji protest u Beogradu se odvija i u jednoj paralelnoj stvarnosti i to iz ugla ružičaste televizije.

Oni su naravno pripremili krizni štab u redovnom sazivu koji čine Sarapa, Vučićević i Šešelj i koji komentarišu današnji protest #1od5miliona iz nekog svog ugla i iz neke svoje potpuno drugačije realnosti.

Naravno ne govore se tu razlozi protesta, ne govori se šta govornici poručuju, na pinku se i danas laže i manipuliše, a jedna od stvari na koju su se fokusirali jeste broj učesnika protesta.

DJ Žex je za ovu priliku spremio snimke iz drona, a ako se malo bolje zagledate, primetićete jednu veliku nebulozu.

Na početku je dron imao 67% baterije, da bi nakon nekoliko sati snimanja baterija porasla na 74%, u momentu pisanja ovog teksta ona je već dostigla 77% i nastavlja da raste.

Šta se zapravo krije iza ove manipulacije? Pa krije se to da oni konstantno prikazuju snimke od nekoliko sati pre početka samog protesta, ali čak i to rade u obrnutom smeru pa tako prvo imamo snimke od nekih 13 časova, da bi potom dobili one koji su snimljeni nešto pre podneva.

Na kraju krajeva nije ni sama brojka najbitnija, da li se na protestu nalazi 50.000, 80.000 ili 100.000 bitno je sačekati šta organizatori imaju da kažu i kakvi su planovi koje su pripremili u nastavku borbe protiv apsolutno nenormalnog režima.

 

Comments

comments